Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Kodály téri családi nap: Szeged az összetartó közösségeinek köszönheti az erejét
Szegeden 2019. szeptember 22. 14:06

Kodály téri családi nap: Szeged az összetartó közösségeinek köszönheti az erejét

Képriport
A városrészenkénti családi napok sorában vasárnap a Kodály téren örülhettek a jó időnek, a különböző játékoknak, no meg a finom pörköltnek idősebbek és fiatalok egyaránt. Botka László polgármester az eseményen elmondta: közös érdekünk, hogy folytatódjon a békés építkezés Szegeden.

Hirdetés

Novakov Mihályné 42 éve él a Csongrádi sugárúton. Azt mondja, ez egy békés környék, látszik a fejlődés északvárosi és rókusi városrészeken, igaz, mindig van mit fejlődni. Molnár Zoltán, az Összefogás Szegedért Egyesület helyi képviselő-jelöltje ugyan „csak” 26 éve lakik itt, de ő is hasonlóképpen látja a helyzetet. Azt mondja, a közösségépítésen túl sok infrastrukturális fejlesztés vár a környékre a közeljövőben.

Kattintson fötni képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

A helyszínre kilátogató Botka László polgármester felhívta a figyelmet arra a füzetre, amelyet a napokban juttatnak el a szegedi háztartásokba. Ebben ennek a körzetnek a lehetőségeiről, a várható fejlesztésekről is olvashatnak a választópolgárok.

– A célok megvalósításához erős közösségekre van szükség, és Szeged bővelkedik ilyenekben – mondta a polgármester, majd hozzátette: Szeged az összetartó közösségeinek köszönheti az erejét.

A legfontosabb cél, hogy a városban folytatódjon a békés építkezés, ennek érdekében ajánlotta a helyiek bizalmába a polgármester Molnár Zoltánt, aki október 13-án az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indul az egyéni képviselői mandátumért Rókuson és az Északi városrészben.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László családi nap Északi városrész Kodály tér Molnár Zoltán Összefogás Szegedért Egyesület Rókus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés