Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 21. 15:23

Kéretlen SMS-ekkel bombázza Nemesi Pál a szegedieket

A Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje olyanoknak is küld üzenetet, akiknek titkos a száma. Vajon hogyan éri el ezeket a szegedi választókat?

Hirdetés
Hirdetés

Szinte biztos,

az fdszkt.com

él, virul, és használja is Nemesi Pál. Ez az a bizonyos honlap, amelynek létéről Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke „adott hírt” óvatlanságból, amikor azzal büszkélkedett, hogy Georg Spöttle is hogyan telefonált Szegedről a 2018-as országgyűlési kampány kellős közepén. A honlap külföldi szerverről fut, semmi nem garantálja azt, hogy magyar választópolgárok adataival harmadik személy nem él vissza.

A jelek szerint valóban mindent tudhatnak a listán szereplőkről: a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje ugyanis pénteken SMS-ben is reklámozta saját magát és rendezvényét olyan számokra küldve az üzenetet, amelyek titkosak, íme:

A képet az egyik olvasónk csatolta kommentben a Nemesi Pálról Facebook-hirdetéseiről szóló friss posztunk alá, és rövid idő alatt volt olyan másik olvasónk is, aki annyit írt hozzászólásként: „az én számom is titkos hasonlóan jártam.”

Azonban az igazi gond a képet küldő megjegyzése:

„Ezt tegnap kaptam mikor a telefonszámom titkos

és a környéken lakom”

Azaz a Fidesznél, és valószínűleg az fdszkt.com adatbázisában

minden ott van rólunk.

Minden. Ne higgye azt senki, hogy név, cím és telefonszám hármasa van csak ott a kormánypártnál. Minden adatunk ott van. És ez nem riogatás. Sokkal rosszabb annál. Magyarországon, 2019-ben ez a valóság.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kampány KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt