Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Újabb öngól, de már nem is számoljuk: Nemesi Pál teljesen tájékozatlan egészségügyi kérdésekben is
Szegeden 2019. szeptember 16. 17:21

Újabb öngól, de már nem is számoljuk: Nemesi Pál teljesen tájékozatlan egészségügyi kérdésekben is

A Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje újra bebizonyította, nem tudja, mi a helyzet az iparűzési adóval Szegeden, ahogy azt is elfelejtette, hogy az egészségügyet a Fidesz züllesztette le, tette tönkre.

Hirdetés

Újabb nagyon szép sajtótájékoztatót tartott Nemesi Pál, a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje, ahol bemutatta egészségügyi szakértőjét a klinikai központjának a vezetőjét, Németh Lászlót, aki olyan jó szakember, hogy 2018 májusában az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) éléről a Fidesz váltotta le, de nem hagyták az út szélén, Szegeden helyezték el; Németh egyébként arról is közismert, hogy az ő irányítása alatt fordult elő, hogy az ÁEEK egy közbeszerzésen nem az olcsóbb lélegeztetőgépeket kínáló céget választották, hanem a 700 millió forinttal magasabb ajánlatot adó vállalkozót, ezért 50 millió forintos bírságot is kiszabott a hatóság a központra. És az ő regnálása alatt menesztették a miskolci kórházigazgatót is, aki miután szóvá tette az intézmények kifogásolható szerződéseit, közbeszerzéseit, röviddel később elbocsátották.

Ilyen felkészült szakértővel az sem csoda, hogy a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltje azt mondja, a délmagyar tudósítása szerint, hogy a háziorvosoknak elengedné az iparűzési adót. Ezzel a príma gesztussal az van, hogy, itt átadjuk a szót a városi gazdasági alpolgármesterének, Szentgyörgyi Pálnak:

„immár 2016 óta 12 millió forint bevételig a háziorvosoknak nem kell iparűzési adót fizetniük Szegeden. Az önkormányzat minden segítséget megad Nemesi Pálnak, hogy tájékozódjon az őt érdeklő kérdésekben, mielőtt megszólal. Szeretettel várjuk a hivatalban!”

Ha már egészségügy: ne feledjük, a Fidesz ezt a szektort is államosította, majd sorsára hagyta.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Állami Egészségügyi Ellátó Központ egészségügy Fidesz kampány KDNP Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés