Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 16. 10:47

Szegedma, szégyelld magad! Kibédi Péter, alkalmatlan vagy!

A fideszes szegedi fake news gyár felelős szerkesztője boldogan kürtöli az oldalán: szurkolóknak tűnő alakok a Szeged-Csanád Grosics Akadémia első, Szent Gellért Fórumban tartott hazai bajnokiján megfenyegették a szeged.hu és a szegeder.hu szerkesztőségét.

Hirdetés

Akkor maradjunk stílben:

A gyűlölet állítólag nem pálya...

KaG, KiP! Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej!

  • Az, hogy tökéletesen tehetségtelenül, vállalhatatlan stílusban írtok totális ostobaságokat és hazugságokat, az „csak” szakmai szempontból zavar. (Most például azt, hogy „az elmúlt hetekben rengeteg mocskolódó cikk született Botka László propagandamédiájában és Szeged balliberális médiumában a Szent Gellért Fórumról és a labdarúgó csapatról is.” Egyik sem igaz: megírtuk, hogy rendre rosszul játszott a csapat, és azt írtuk meg, hogy hogyan, mennyiből épült a püspöki stadion. Mindegyik igaz [volt], és egyik sem volt mocskolódás.)
  • Az, hogy nulla humorérzékkel, az elegancia és intelligencia teljes hiányával küszködve időről időre írtok rólam, és ehhez mindenféle „illusztrációkat” is felhasználtok, az „csak” egyszerűen nevetséges, de elgondolkodtató is: tényleg engem kell „lejáratni”, tényleg velem kell, velem lehet foglalkozni? Ha ez így van, az csak egyet jelenthet: a város jó kezekben van, a vezetői jól dolgoznak.
  • Az, hogy „szurkolók” feltartanak egy ilyen drapériát/molinót, és te ennek örülsz, Péter, az elég sokat elárul rólad. Szinte biztos vagyok abban is, tudtál erről az egészről. A boldogsághormonod még a meccs lefújása előtt megjelent, miközben figyelted a találkozót is, hiszen tudósítottál róla. Be volt készítve előre a szöveg, és csak meg kellett jelentetni a fotók elkészülte, megszerkesztése után. Abban azért bízom, hogy ennél jobban nem voltál benne ebben a „bátor akcióban”.

Péter,

  • második embere vagy a Szegedmának,
  • sporthíreket olvasol be időről időre a Rádió88-ban, azt tudósítod rendszeresen különböző sporteseményekről,
  • kommunikációs vezetője vagy a szegedi női kézilabdacsapatnak,

meg még ki tudja, mi mindent dolgozol.

A Szegedma vezérkara: balról Kibédi Péter, felelős szerkesztő, mellette Kapitány Gergely főszerkesztő

Tényleg nem szégyelled magad egy picit sem? Örülsz annak, hogy megfenyegetik a kollégáidat? Oké, hogy gyűlölsz minket, de tapsolni egy ilyenért?

Évekkel ezelőtt még egy másik Délmagyarországnál dolgozva én voltam az, aki egy Szedeák meccs tudósításában megírtam, hogy a Szegedma akkori fotóriporterét, Gémes Sándort lökdösték a bírók. Sehol máshol, az azóta megszerzett lapodban sem jelent ez meg. Nyilatkoztam erről a televíziónak is, és a bírópárost egy időre el is tiltották. Eszembe sem jutott félrenézni, röhögni rajta. Teljesen természetes volt, hogy kiállok a kolléga mellett, akit inzultus ért. Te meg ott tartasz, hogy élvezed azt, hogy megfenyegetnek minket.

Péter, gyónd meg a tetted!

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci Kibédi Péter labdarúgás Merkantil Bank Liga NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szegedma Szent Gellért Fórum szurkoló
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés