Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A nem szegedi születésű Szabó Bálint azzal vádol egy szegedi képviselő-jelöltet, hogy nem szegedi
Szegeden 2019. szeptember 14. 15:34

A nem szegedi születésű Szabó Bálint azzal vádol egy szegedi képviselő-jelöltet, hogy nem szegedi

Elmebaj. Szabó Bálint polgármesterjelölt azt ígérte jól fog viselkedni, de a Hír Televízió egyik lejárató műsorának szegedi adását valószínűleg korábban vették fel. Szabó a szegedi születésű Urbán Tamást a műsorban Budapestről ideküldött jelöltként emlegette.

Hirdetés

A Facebookon is igencsak aktív Mihálik Edvin, momentumos képviselő-jelölt szúrta ki, hogy a fideszmédia korábbi kegyeltje, a Kubatov-féle szegedi Fidesszel történt összeakaszkodása óta viszont kispadra szorult Szabó Bálint azt mondta a Momentum jelöltjéről, Urbán Tamásról, hogy ő egy „budapesti egyetemista, akit ideküldtek, és most gyártottak neki szegedi lakcímet”.

Szabó Bálint megint hazudott, ezért felszólítom, hogy kérjen bocsánatot!” írja Miháik Edvin. 

Hozzáteszi: „Szabó hazugságaival szemben az az igazság, hogy Urbán Tamás felsővárosi önkormányzati képviselőjelölt 1988. március 6-án Szegeden született, Szegeden járt óvodába, általános iskolába, majd a Ságvári Gimnáziumban érettségizett, ezt követően a Szegedi Tudományegyetemen szerezte meg BA és MA diplomáját is. Diplomái megszerzése óta Szegeden dolgozik és jelenleg is Szegeden él, szegedi feleségével és két kisfiával, ahogy Szegeden élnek a szülei és nagyszülei is, de itt éltek a dédszülei is”.

Az egészben az a legkellemetlenebb, hogy az a Szabó Bálint vádaskodik, aki Vas megyéből származik, és volt ő már a Fiatal Baloldal (FIB) tagja, DK-s, de kétszer is – legutóbb három éve – volt polgármesterjelölt egykori lakhelyén, a Vas megyei Csepregen, és most a fideszes Lázár János egyik szegedi embereként emlegetik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hír TV Momentum önkormányzati választás 2019 Szabó Bálint Urbán Tamás választási kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés