Szegeden 2019. szeptember 14. 14:26

Jelképes stafétaváltás a Pille utcában

Képriport
Egy kis kora őszi kikapcsolódásra várta a felsővárosi családokat a körzet egyéni képviselőjelöltje, és az a fiatalember, aki Szentgyörgyi Pál helyén indul az önkormányzati választáson. A családi nap vendége volt Botka László polgármester is.

Legalább 150-en látogattak ki a Pille utcai játszótérre szombaton délelőtt. Az idő kegyes volt a családi nap részvevőihez, hiszen nem volt túl meleg, de azért kellemes nyár végi, ősz eleji napsütésben élvezhették az ugrálóvár, a lovaskocsikázás, a kisvonatozás és az íjászkodás nyújtotta örömöket.  A jó hangulatról a Peter & Pan együttes, no és az üstökben fortyogó pörkölt gondoskodott.

Urbán Tamás, az Összefogás Szegedért Egyesület felsővárosi képviselő-jelöltje több helyi lakossal beszélgetve hangsúlyozta, hogy a közösségépítés egyik fontos eleme, hogy több generáció együtt töltse a szabadidejét, így a családi napokat a jelenlegi képviselőhöz hasonlóan ő is fontosnak tartja.

Szentgyörgyi Pál – aki több ciklus óta képviselője a városrésznek – ezúttal nem indul el egyéni jelöltként, de az Összefogás Szegedért listáját vezeti. Ezt Botka László polgármester jelentette be, miután megérkezett a helyszínre.

Alsóvárosban is rendeztek családi napot, tudósításunkat ide kattintva olvashatja!

Felsővárosban a geotermikus energetikai fejlesztésnek, óvodafelújításnak és új uszodának is örülhetnek a lakosok. (A felső képre kattintva körülnézhet a családi napon Szabó Luca fotói segítségével) 

A polgármester hangsúlyozta, hogy a választások tétje, hogy folytatódhat-e a békés építkezés Szegeden, ami oly sok eredményt hozott a felsővárosiak számára is.

Megköszönte a szegedieknek, hogy az eddigi legtöbb aláírással támogatták az indulását a polgármesteri székért.

A felsővárosiak bizalmába ajánlotta Urbán Tamást, az Összefogás Szegedért Egyesület helyi jelöltjét. Hangsúlyozta, hogy az egyéni körzetekben induló jelöltek kiválasztásánál fontos szempont volt a folytonosság, de a fiatalításra is szükség van a jövő nagy terveinek megvalósításához.   

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László családi nap fejlesztés Felsőváros Szentgyörgyi Pál Urbán Tamás