Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Európai módon szobáztatta a fideszes polgármesterjelölteket Orbán Viktor, köztük Nemesi Pált
Szegeden 2019. szeptember 14. 09:56

Európai módon szobáztatta a fideszes polgármesterjelölteket Orbán Viktor, köztük Nemesi Pált

Fotó kávéscsészével, fotó ijedt arccal, fotó zászlónál. Kérem a következőt! Közben támogatásról biztosítás, és esetleg néhány mondat a településről – így nézhetett ki a miniszterelnök szobájára hívott fideszes polgármesterjelöltek programja szeptember 11-én.
Hirdetés

A Magyar Hang írta meg, hogy Hajdú-Bihar megyei kisvárosok polgármesterei jártak Orbánnál a – képek tanúsága szerint – barna nyakkendős napon. Czeglédi Gyula, Vadász Ferenc és Koroknai Imre fideszes jelöltek, a kampányukat ezzel a találkozóval akarta megtolni Orbán és csapata.

Erre az európai szintű fotózásra volt hivatalos a Fidesz szegedi jelöltje Nemesi Pál is, az eredményről mi is beszámoltunk. A Magyar Hang azt is írja, hogy a fotózásra vitt jelölteknek nemcsak egy előre elkészített kávéscsészés, vizespoharas, orbános díszletbe kellett beülniük, hanem az élményeik is kísértetiesen hasonlók voltak, hiszen mindannyiukat támogatásáról biztosította a kormányfő.

A Szegedma jogerősen elítélt és próbára bocsátott főszerkesztője szerint „attól még senki nem lesz »fidesz bérenc«, vagy »fidessssszzzesssssss«, hogy európai ember módjára képes valakivel leülni, tárgyalni és megegyezni”.

A futószalagon, Hajdú-Bihar megyei kisvárosok polgármesterjelöltjei közé besuvasztott Nemesivel tehát azután egyezett meg a miniszterelnök a támogatásról, azután tárgyaltak – hosszasan, európai módon – Szeged fejlesztéséről, hogy Nemesi már lassan három hónapja fideszes polgármesterjelölt.

Értjük.

Valójában arról van szó, hogy itt megint palira veszik az embereket. Az európai módon tárgyalás egy futószalag-szerűen lezavart fotózás volt, ahol arra sem volt idő, hogy arrébb rakják a kávéscsészéket, vagy hogy valami normálisabb képet készítsenek, amin Nemesi Pál nem úgy néz, mintha most tudta volna meg, hogy mégsem milliárdos nagyvállalkozó és mégsem független polgármesterjelölt.

Ez most megint nem sikerült.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz fotózás Nemesi Pál önkormányzati választás 2019 Orbán Viktor választási kampány kampány KDNP önkormányzati választás polgármesterjelölt