Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. szeptember 13. 12:45 Forrás: police.hu

Őrült szállítókat büntettek a rendőrök az autópályán

Időről időre felbukkannak az autópályákon olyan gépkocsikonvojok, amelyek már első ránézésre is ön- és közveszélyesek. Az elmúlt napokban három ilyet is elkaptak a rendőrök.

Hirdetés

A Csongrád megyei rendőrök három külföldi sofőrrel szemben intézkedtek túlsúlyos járművel való közlekedés, illetve a teherszállítási szabályok megszegése miatt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei kedden, napközben egy bolgár honosságú autószállító trélert ellenőriztek a sztráda Csanádpalota felé vezető oldalán, a Kéthalmi pihenőhelyen. A tengelysúly mérés során megállapították, hogy a rakomány csaknem 900 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget.

Két nappal később ugyanitt állítottak meg egy bolgár járműszerelvényt. A mérlegelés során megállapították, hogy a tréler össztömege több mint másfél tonnával meghaladja a jogszabályban megengedettet.

A rendőrök péntek reggel egy bolgár honosságú kisbuszt ellenőriztek az M5-ös autópálya balástyai csomópontjánál. A jármű egy olyan kisteherautót szállított tréleren, amelynek platóján egy személyautó volt.

Az egyenruhások a járművezetőkkel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: autópálya Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrség szállítás szállítmány
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés