Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Egy látogatás margójára: Fidesz-támogatással nincs olyan, hogy független polgármester
Szegeden 2019. szeptember 12. 13:11

Egy látogatás margójára: Fidesz-támogatással nincs olyan, hogy független polgármester

Ahogy sűrűsödik a kampány, úgy leplezi le magát a Fidesz Szegeden. Függetlennek állítanak be a választók előtt valakit, aki Kubatov Gábornak, Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak a jelöltje. Ő Nemesi Pál.
Hirdetés

Ha valamit megtanulhattunk 2010 óta, akkor azt, hogy ha valakit támogat a Fidesz, az nem lehet független, mert a Fideszben – ami Orbán Viktor saját, sok ezermilliárdos politikai nagyvállalata, és amiben ő a tulajdonos-elnök-vezérigazgató – nem tűrnek különvéleményt, sem függetlenséget.

Emlékszik akárki is arra, hogy B. Nagy László, szegedi országgyűlési képviselő nem tagja a Fidesznek? Mégis, tökéletes bábként indult mint polgármesterjelölt, és még tökéletesebb bábként végezte el a kormányhivatal-vezetői, illetve az országgyűlési képviselői feladatait is, pontosan követve Orbán Viktor és alvezérei utasításait. Nem lesz másként Nemesi Pállal sem.

Hónapok óta nem titok, hogy a szegedi Fidesz-kampányokat Kubatov Gábor, a Fidesz központi pártigazgatója vezényli, ő pedig Orbán Viktor egyik legmegbízhatóbb csinovnyikja. Neki felel Nemesi Pál már a kampányában is, és neki felelne a polgármesteri székben ülve. Orbán, Kubatov és Rogán Antal propagandaminiszter utasításai szerint történne minden. De ha nem Kubatovnak vagy Rogánnak, akkor Lázár Jánosnak, a Dél-Alföld fideszes urának felelne Nemesi, attól függően, hogy melyikük nyeri az Orbán kegyeiért folytatott háziversenyt. Teljesen mindegy.

Nemesi függetlenségéről még annyit,

hogy a Fidesz – mint minden kampányban – most is idehordja támogatás gyanánt a „nagyágyúit”, Kövér Lászlót például. Nemesi Pál azzal a Kövér László „főházmesterrel” van egy platformon, aki szerint

  • „Rá kell ébreszteni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.”


A gyerek nélküli, egygyerekes vagy kétgyerekes családok száma 2 millió 495 ezer 126 volt 2011-ben. Kövér László a jó magyarok közül kizárta a hazai családok 92 százalékát – vette észre a 444-hu.
 

  • De Kövér szerint a Kínai Népköztársaság megalakulása után, „az első pillanattól fogva ott álltunk egymás mellett”. 1949 óta. No komment.
  • Szintén Kövér László volt, aki a magyar bírák függetlenségének születésnapján azt magyarázta, hogy a bíráknak nem kell függetleneknek lenniük;
  • Ugyancsak Kövér László volt, aki az agymosás eredményének nyilvánította, hogy vannak, akik úgy gondolják, a klímaváltozás fontosabb kérdés a migrációnál.
  • És ő volt az is, aki lepedofilozta azokat a meleg párokat, akik gyerekeket nevelnének.

Kövér László a Fidesz egyik fő ideológusa, házelnökként az ország harmadik embere, a köztársasági elnök helyettese, Nemesi Pál egyik főnöke. Ő, Orbán, Rogán, Kubatov, Lázár és az emberik azok, akikből Szeged évek óta nem kér.

c.s.z.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz Kövér László Nemesi Pál önkormányzati választás 2019 választási kampány