Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 12. 09:57

Szabó Bálint vitára hívja Botka Lászlót

A Mindenki Szegedért Mozgalom alapítója a Független Városi Szövetséggel közösen indul az októberi önkormányzati választásokon. Öt körzetben nem állítanak jelöltet, ott elégedettek azokkal, akik öt éve nyertek.

Hirdetés

Ügyek mentén valamennyi polgármesterjelölttel és jelölő szervezettel együtt tudna működni Szabó Bálint Szegedért, mert azt szeretné, ha valóban a városról szólna a kampány – jelentette ki polgármesterjelölti bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

– Nem fogunk senki kedvéért visszalépni, és mi sem kérünk senkit, hogy lépjen vissza a mi javunkra. Fölálltak a csapatok, a szegediek pedig október 13-án választanak. A Független Városi Szövetség öt körzetben nem állít jelöltet, mert elégedett azokkal a jelöltekkel, akik élvezik a választók bizalmat – mondta Szabó Bálint, aki azt is elmondta, nem kívánja az előttünk lévő egy hónapot egyfajta Botka–Szabó csörtével terhelni. Egyúttal meghívta a polgármester egy polgármesterjelölti vitára. A szeged.hu kérdésére ezzel kapcsolatban megerősítette, mindenképpen szeretne vitázni Botka Lászlóval, akkor is, ha a többi jelölt nem kíván élni ezzel a lehetőséggel.

Szabó azt is kérte valamennyi jelölttől, és jelölőszervezettől, hogy legyen egyfajta etikai kódex ebben a kampányban.

– Dolgozni jöttem és szolgálatra jelentkezem. Szegedről és szegedi ügyekről szeretnék beszélni ebben az egy hónapban – közölte Szabó Bálint, aki azt mondta, a hétfői vihar pusztítása miatt ezen a héten kampányrendezvényeket nem tartanak, segítenek takarítani, a károkat felszámolni. Pénteken még bemutatják a képviselőjelöltjeiket, de a kampányuk csak a jövő héten indul.

Nézze meg a Szeged Televízió tudósítását is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 polgármesterjelölt Szabó Bálint Független Városi Szövetség Mindenki Szegedért Mozgalom
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés