Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szeged
  • Már az Index sem bír magával: lemilliárdosozta a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált
Szeged 2019. szeptember 9. 13:54

Már az Index sem bír magával: lemilliárdosozta a Fidesz–KDNP milliárdos polgármesterjelöltjét, Nemesi Pált

Pazar körkép látható a honlapon arról, hogy nem kampányolnak az önkormányzati választások előtt az országos politika nyakkendősei.

Hirdetés

Időről időre az Index és/vagy a 444 összegyűjti, hogy a különböző magas rangúnak gondolt „országos jelentőségű” politikusok hogyan turnéznak az országban. Persze akkor sem a való életbe mennek ki, amikor beülnek a szolgálati gépjárműbe, és elindulnak valamelyik minisztériumból vagy a parlamentből. Most kapóra jön nekik az önkormányzati választási kampány.

Ebben a kampányban hazudtolta meg Lázár János a szegedi Fideszt, amikor címzetes főjegyzőjével, Korsós Ágnessel annak konyhájában beszélgettek, és ebben a kampányban jött Szegedre Soltész Miklós államtitkár, aki Nemesi Pállal is találkozott a Karolina-óvoda avatásán. Innen a szó az Indexé:

„Abban sem kell semmiféle hátsó szándékot keresni, hogy Nemesi Pál független vállalkozót, a Fidesz szegedi polgármesterjelöltjét véletlenül lencsevégre kapták Soltész Miklós társaságában. Az államtitkár nyilván nem az országot járja, csak milliárdosokkal szokott »családias hangulatban« óvodákat avatni.”

Igen, az Index lemilliárdosozta Nemesi Pált.

Nem lennék Tóth Szenesi Attila és szerkesztősége helyében, amikor meglátják magukat a Szegedmán, amint KaG emiatt nekikmegy egy borzasztóan gyönge, színvonaltana „véleménycikkel”.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány Lázár János Nemesi Pál önkormányzati választás önkormányzati választás 2019