Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Többéves, átgondolt facsere zajlik Szegeden – nem Kothencz János vágatta ki a fát a Pentelei soron
Szegeden 2019. szeptember 9. 13:01

Többéves, átgondolt facsere zajlik Szegeden – nem Kothencz János vágatta ki a fát a Pentelei soron

Szabadul Szeged a szöszölős nyárfától, de évek alatt. Tarjánban egy ilyet vágtak ki, ennek az eltávolításáról hitték azt a lakók, szándékosan csinálták.

Hirdetés

Vasárnap az I. Tarjáni Napokon tarjáni nyugdíjasokkal beszélgetett Fehér Attila, az Összefogás Szegedért Egyesület képviselőjelöltje. Neki azt mondták az ott lakók, hogy a Pentelei soron egy egészséges fát vágatott ki Kothencz János a körzet önkormányzati képviselője. Ezzel kapcsolatban kereste meg szerkesztőségünket Kothencz, kérve, helyesbítsük a megjelenteket, az alábbiakkal:

A fa kivágása nem Kothencz János önkormányzati képviselő kérésére, hanem az önkormányzat megrendelésére történt, és azt a Városüzemeltetési Iroda végezte el.

– Az ügyben tájékozódtam és azt tudtam meg, hogy a lakossági panaszok miatt a kanadai nyárfák vattaszerű termést hozó egyedeit, mintegy hatvan fát fog kivágni a Városüzemeltetési Iroda a közterületekről több év alatt, ütemezetten, amelyeket más fafajtával fognak pótolni – írta levelében Kothencz János.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fehér Attila Fidesz kampány KDNP Kothencz János önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület Tarján
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés