Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. szeptember 8. 13:45 Forrás: g7

Így szórja esztelenül a pénzt propagandára a kormány

Az Orbán-kormány legutóbbi döntésének köszönhetően a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda újabb 3,5 milliárd forint költhet el a kormány döntéseinek ismertetésére. 2016 óta az erre fordított összeg meghaladja a 72 milliárd forintot.

Hirdetés

Az „Európa jövőjét érintő nemzetközi és hazai színtéren történő kormányzati kommunikációval kapcsolatos feladatok” kódjelű közbeszerzések közül ez szám szerint már a nyolcadik, míg „az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok” ellátását tizenhatodszor rendeli meg a tárca. – írja a G7

Ezek az elnevezések tulajdonképpen a Soros kampányokat takarják, amelyre az idén már 22 milliárd forintot költött a minisztérium.

A kormány népszerűsítésére már eddig is óriási pénzeket költöttek el, 2016 vége óta 72 milliárd forintjába került az előfizetőknek, hogy megkapjuk a kormány üzeneteit.

Csak, hogy tisztában legyünk az eltapsolt összeg mértékével, az Országos Mentőszolgálat működése tavaly, tokkal-vonóval fele ennyibe került.

Minden bizonnyal az ez évi két választásnak – az Európai Parlamentinek és az önkormányzatinak – „köszönhetően” 2019 igen pazarlóra sikerült, míg tavaly az állam 43 milliárdot fordított kommunikáció, idén már több mint 49 milliárd forintot költött erre a célra. És még nincs itt az évvége!

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kommunikáció Orbán-kormány óriásplakát propaganda Rogán Antal
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés