Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. szeptember 6. 18:32

Dübörög az Összegyetemi Gólyatábor: vasárnap hajnalig tart a buli a Laposon 

Képriport
Csütörtök este elkezdődött a Welcome Camp 2019 – Összegyetemi Gólyatábor, ahol három estén keresztül három helyszínen bulizhatnak a szegedi egyetem gólyái, felsőbb éves hallgatói, valamint bárki, aki jegyet vagy bérletet vesz a Laposon rendezett kisfesztiválra.

Hirdetés

Bár a nyári fesztiválszezon a SZIN-nel véget ért, valójában még vannak tartalékai a szegedi nyárnak: az idő még jó, a Belvárosi híd lábánál, valamint a híd alatt berendezett Welcome Campen pedig neves külföldi és magyar fellépők zenélnek ezen a hétvégén.

Az idei Welcome Campet a Szegedi Tudományegyetem képviseletében Bene Tamás közkapcsolati igazgató, valamint Zakar Péter rektorhelyettes nyitották meg, utóbbi rövid köszöntőjében arról beszélt, hogy

bár a tanév a héten már elkezdődött, a vizsgaidőszak még messze van, így mindenki önfeledten jól érezheti magát az Összegyetemi Gólyatáborban.

Csütörtök este az izraeli Vini Vici dj-duó fellépése volt a legnagyobb dobás, de többek között Edo Denova, DJ Lennard és Náksi Attila is játszott a Laposon, ahol a nagyszínpad mellett egy retro és egy „underground” elektronikus zenékre specializálódott helyszínen lehet bulizni, utóbbit közvetlenül a híd alatt építették fel.

Pénteken este nyolctól Color és Giccs Partyval kezd a fesztivál, a nagyszínpadon az este során fellép többek között a Lmen Prala, az AK26, az UFO, az Ámokfutók, lesz New Level Empire koncert, éjszaka pedig két külföldi sztár dj, BLR és Willy William is játszik majd. Emellett a hazai techno két meghatározó alakja, Gabor Kraft és Hot X is zenélnek majd a híd alatt, a retro színpadon pedig Csordás Tibi, valamint az Erős vs. Spigiboy duó fogják borzolni a kedélyeket.

A csütörtök estéről készült fotógalériánk a fenti képre, vagy ide kattintva látható.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: buli fesztivál SZTE
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés