Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 6. 17:20

Nemesi Pál apja Szabó Bálintot támogatja!

Nemesi Pálnak elege van a „cicaharcból”, de egy fotón simán összebalhézott a Lázár János jóbarátjának számító Szabó Bálinttal. Cicaharc 2.0.

Hirdetés

Továbbra is teljes a káosz a szegedi Fideszben: a négy jelöltBartha László (a Tisza Koalíció jelöltje, korábban fideszes polgármester, országgyűlési képviselő), Nemesi Pál (a kubatovista Fidesz–KDNP milliárdos jelöltje) Szabó Bálint (függetlenként Lázár János fizetett provokátora) és Szabó László (aki korábban szintén a Fidesz színeiben szerzett mandátumot, most pedig függetlenként indul) – közül ezúttal Nemesi Pál és Szabó Bálint eresztették ki karmaikat egymásra.

A Szabó Bálint köreiből származó információk szerint a cicaharc úgy alakult ki, hogy Szabó Bálint begyűjtött egy ajánló aláírást Nemesi Pál édesapjától, és erről egy képet ki is posztolt a Facebookra.

Ezt viszont a Kubatov-féle szegedi Fidesz polgármesterjelöltje nehezményezte, és a fotó törlését követelte Szabótól, amire ő nem hajlandó, mondván: idősebb Nemesi hozzájárult a kép elkészítéséhez.

Íme, a cicaharc tárgya:

Egyelőre ennyit tudunk. Várjuk a Lázár-Kubatov párnacsata további izgalmas fejleményeit.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: aláírás aláírásgyűjtés Nemesi Pál Szabó Bálint Fidesz kampány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés