Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 6. 15:46

Mihálik Edvin: Nemesi tájékozatlan vagy kamuzik

Facebook-posztban leplezi le a fideszes polgármesterjelölt ígéretét Mihálik Edvin, a Momentum szegedi önkormányzati képviselő-jelöltje.
Hirdetés
Hirdetés

„Teljesen más hidat ígér Szegednek Nemesi Pál a Fidesz milliárdos polgármesterjelöltje, mint amit 2 éve ígért Orbán Viktor! Nemesi Pál vagy nem ismeri azt a koncepciót amiről Botka László és Orbán Viktor megállapodtak, ami a Modern Városok Programban is szerepel, vagy egyszerűen csak kamuzik. Ugyanis az Orbán által ígért híd egy komplex közúti–vasúti híd volt, ahogy a képen is látszik”

– írja felháborodva Mihálik a Facebookon.

Az észrevétel egyrészt teljesen jogos, hiszen vegyesforgalmú hídról volt szó. A vasúti pálya ráadásul a Makó-Szeged-Temesvár tengely miatt még egy fideszes fővezérnek is szívügye: a makóivá fogadott Lázár Jánosnak.

Másrészt a vegyesforgalmú híd mellett egy gyalogos és kerékpáros híd építését is megígérte Orbán Viktor Szegednek. Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a harmadik híd megépítését Orbán Viktor többször garantálta Szegednek, ami semmire nem volt elég. A Fidesz–KDNP milliárdos jelöltjének garanciája mennyivel tűnik hihetőbbnek, mennyivel erősebb?

Visszatérve Mihálik Edvin posztjához: a momentumos politikus végül egy költői kérdéssel zárja a gondolatmenetet:

„Most Nemesi Pál beígért egy kétszer két sávos autóúttal, biztonságos gyalogos és bringás sétánnyal turbózott hidat, vasúti rész nélkül! Miért nézi állandóan hülyének a szegedieket Nemesi Pál és kamucsapata?”

Ezt valószínűleg ők maguk sem tudják.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: déli Tisza-híd Mihálik Edvin Momentum Nemesi Pál