Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 4. 16:34

Mutatunk egy igazi fideszes trollt: Szabó Imre néven van fenn a Facebookon

Valójában Gerardo Pereznek hívják, és arról híres, hogy hat éve Chicagóban egy pit bullal fajtalankodott.

Hirdetés

A Szegedma főszerkesztőjének, a Pécsett jogerősen próbára bocsátott Kapitány Gergelynek csak arra futotta, hogy összezagyváljon egy komolynak tűnő szöveget állítólagos baloldali trollokról, majd egy elhomályosított hatalmas képet rakott a szövege végére, mondván, íme, ők azok.

Mi nem nyomozunk hónapokig – erre egyébként biztos, hogy KaG-nak sincs ideje, csak jól hangzott, hiszen közben javában írta a nagyobbnál nagyobb hazugságokat és lejárató cikkeket, amelyekről aztán mindig kiderült, mennyire bénák és az első mondatok elolvasása után azonnal látszik egy szó sem igaz belőlük –, csak időről időre végignézzük a szegedi képviselőjelöltek Facebook-oldalait, és ha valami gyanúsat találunk, akkor egy kicsit alaposabban is megnézzük.

Így volt ez Fehér Attila esetében is. Az LMP-ben politizáló, az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben Botka László mellett induló tarjáni jelöltnek megpróbáltak beszólni, íme:

Szabó Imre „őszinte érdeklődése”

Csakhogy Szabó Imréről kiderült, nemcsak, hogy nem Imre, de még nem is Szabó. Egy kitalált senki, akit a jobboldal teremtett.

A fotón ugyanis Gerardo Perez látható, akit 2013-ban Chicagóban letartóztattak, mert az akkor 50 éves férfi egy pit bullal fajtalankodott...

Kedves szegedi Fidesz! Újra csak azt kérjük, álljatok le! Tényleg nem szégyellitek magatokat, hogy ilyen kamuprofilokat gyártattok szakmányban?!

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fehér Attila Fidesz kampány Kapitány Gergely LMP önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület Szegedma Tarján troll
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés