Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 3. 19:19

Szintet lépett a Fidesz! Képet hamisítanak!

Mindig tud nagyobb öngólt lőni a Szegedma, mindig van egy még nagyobb hazugságuk, hírhamisításuk. Már ott tartanak, aki kopasz, férfi és ingben van, az Nagy Sándor alpolgármester.

Hirdetés

Nagyon nincs jó napja KaG-nak és KiP-nek: a trollhadsereges nevetséges ostobaságukkal pillanatok alatt lebuktak, kellett hát valami más. „Olvasójuk észrevett” valakiket az I-es kórháznál. Nem kellett sokat gondolkozni – nem is nagyon szoktak. Valószínűleg ez történhetett az alsóvárosi szerkesztőségben:

– Férfi? Kopasz? Hát akkor az Nagy Sándor!
– Nagyon jó! Az önkormányzat eladja az I-es kórházat! Kinek adja el? Mondjatok egy kellően jól hangzó országot, ahonnan jöhettek a vevők!
– Kína.
– Nem jó, mindent a kínaiak vesznek meg, csinálnak, abból még jól is kijöhetnek...
– Irán?
– Nagyon jó! Irániaknak adja el a városvezetés a kórházat!

A cikk megjelent, és mivel minket érdekel a valóság, ezért felhívtuk Nagy Sándort.

– Nem jártam ma az I-es kórháznál, nem én vagyok a képeken. És nem találkoztam sem iráni és sem más nemzetiségű vevőkkel – közölte az alpolgármester.

Ha már itt tartunk, ismételjük át az egészségüggyel kapcsolatos tudnivalókat is, amelyeket a Fidesz és a propagandamédiája imád elhallgatni:

2013-ban a Fidesz az iskolák mellett a kórházakat is államosította, azóta egy önkormányzat nem tarthat fent sem kórházat, sem iskolát. Az önkormányzat egyetlen feladata az alapellátás, a háziorvosok működésének biztosítása – Szeged ezért kezdett nagyszabású rendelő-felújítási programba. Ez már a sokadik példa, hogy a Fidesz a saját kártékony rombolását a szegedi városvezetés hibájaként akarja feltüntetni. Úgy csinálnak, mintha az egészségügyi ellátás önkormányzati feladat lenne, pedig ők vették el, és züllesztették le.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kapitány Gergely Kibédi Péter Nagy Sándor Szegedma hírhamisítás I-es kórház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés