Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A Szegedma főszerkesztője trollkodással vádol Momentumos politikusokat, ellenzéki aktivistákat
Szegeden 2019. szeptember 3. 14:31

A Szegedma főszerkesztője trollkodással vádol Momentumos politikusokat, ellenzéki aktivistákat

Kapitány Gergely azt hitte, megint nagyot alkotott, ehelyett pillanatok alatt lebukott. A fideszes hazugsággyár mindkét vezetője az őrület határára sodródhatott.

Hirdetés

KaG, azaz Kapitány Gergely, a Szegedma Pécsen jogerősen elítélt, próbára bocsátott főszerkesztője és KiP, azaz Kibédi Péter főszerkesztő-helyettes is a jelek szerint megbolondult. Utóbbi időről időre megpróbálja belém törölni a lábát, de egyre elkeseredettebb, és egyre durvábbnak tűnő kísérletei valójában egyre szánalmasabbakká és nevetségesebbekké teszik – őt.

Kapitány viszont nála is rosszabb mentális állapotban lehet: ma reggeli betűhalmazának a címén is látszik, fárasztó, izzasztó munkával tudta csak kipréselni magából ezt a „szöveget”, amelynek a „csúcsa” az illusztráció.

Csakhogy.

KiP kedvéért – ő ugyanis csak fociul tud, legalábbis azt hiszi, ért hozzá –: KaG, ez egy újabb jó lövés, bedobás volt!

Emberünk bajban volt, hiszen tudta, hazudik, de írni kellett egy ilyet, mert megmondták neki, hogy ezt kell csinálnia. Épp ezért úgy gondolta, az „íráshoz” odatesz egy elhomályosított képet. Nem ment messzire: valószínűleg a szennylapjuk Facebook-oldaláról kitiltottak listája látható a csatolt illusztráción, őket próbálta meg elhomályosítani. De nem sikerült ezt sem jól megcsinálnia. Bizonyíték erre Mihálik Edvin, az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben Odesszában és Újszegeden induló képviselőjelöltjének friss posztja. A szó innen a Momentum szegedi szervezetének vezetőjéé:

„HÚS VÉR szegedieket nevez troll-hadseregnek a szegedma.hu KaG nevű propagandistája. Az elhomályosított fényképen rajta van többek között:

  • Körmendi Zoltán a Momentum Csongrád megyei listavezetője,

  • Borsik Viktor a Momentum TizenX szegedi vezetője,

  • Lukács Zoltán a Szegedi Civil Háló aktivistája.

Érthető, hogy a szegedma.hu Budapestről és Pécsről ide telepített propagandistái nem ismerik a szegedieket, de azért nem ártana legalább egy kicsit utána nézni a dolgoknak!”

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kampány Kapitány Gergely Mihálik Edvin Momentum Odessza önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület Szegedma troll Újszeged Kibédi Péter