Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 3. 11:11

Rekordmennyiségűen ajánlották Botka Lászlót polgármesternek

Képriport
Soha ilyen gyorsan és soha ilyen rengeteg ajánlást nem gyűjtöttünk – mondta el Botka László az Összefogás Szegedért Egyesület polgármesterjelöltje kedden, néhány perccel azután, hogy leadta a maga és az Összefogás húsz képviselőjének ajánlószelvényeit a Kiss Ernő utcai választási irodában.

Hirdetés

Az Összefogás Szegedért Egyesület polgármesterjelöltje, a hivatalban lévő polgármester, Botka László az ajánlások leadása után megköszönte a szegediek támogatását. Az elmúlt napokban a jelöltekkel együtt ő felkereste a húsz szegedi választókerületet és folyamatosan segítette az ajánlások gyűjtését.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Többezer emberrel találkozott Botka László a húsz választókerületben, és ennek kapcsán elmondta:

egyértelműen azt tapasztalta a választókkal folytatott beszélgetéseken, hogy a szegediek a békés építőmunka folytatását várják az önkormányzati választásokon után. Továbbá elmondta, hogy az elmúlt évekhez képest rekord mennyiségű fiatal támogatta aláírásával az Összefogás jelöltjeit.

Botka László a szeged.hu érdeklődésére elmondta, hogy az öt évvel ezelőtt az önkormányzati választási kampányban kiemelkedően sok, 10 ezer ajánlást gyűjtött a baloldal. Ezt a csúcsot most alaposan megdöntik, céljuk, hogy több mint 11 ezer ajánlást adjanak le.

Csak összehasonlításképpen: a más nagyságrendet képviselő Budapesten a Fidesz főpolgármester-jelöltjére, Tarlós Istvánra 12 ezer ajánlás érkezett.

Mindehhez Botka László hozzátette: szeptember 9-éig, azaz a törvényes határidő végéig folytatják az ajánlások gyűjtését, és vele együtt azt az intenzív párbeszédet a szegediekkel, ami eddig is jellemezte választási kampányukat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánlószelvény aláírásgyűjtés Botka László kampány önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Összefogás Szegedért Egyesület
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés