Hirdetés
Szegeden 2019. szeptember 2. 16:23

Mihálik Edvin: Ostobaságokat mond a Fidelitas szegedi elnöke

Facebook-oldalán kommentálja az Összefogás Szegedért Egyesület odesszai és újszegedi képviselőjelöltje, hogy a Fidelitas szegedi elnökénél a kiskanál is élesebb kés a konyhafiókban.

Hirdetés

„Mi lenne, ha a szegedi Fidelitas elnöke megkérdezné, Szeged Fideszes országgyűlési képviselőjétől, hogy miért nem szavazta meg 2019. július 8-án azt a költségvetési módosítót az országgyűlésben, ami 2 milliárd forintot biztosított volna a harmadik szegedi híd előkészítő munkálataira?!”

– írja Mihálik Edvin a Momentum szegedi helyi szervezetének elnöke abban a Facebook-posztjában, amelyben arra világít rá, Korponyai Ernő, dorozsmai képviselőjelölt, semmit nem fejlődött legutóbbi nagy nyilvános akciója óta, amikor Ujhelyi Istvánt próbálta kérdezni, ám csúnyán felsült akkor is. Most annyit bírt mondani szeptember 2-án, hogy Botka miatt van dugó iskolakezdéskor. És ez azért is van, mert nincs harmadik híd.

Ezek után visszaadjuk a szót Odessza és Újszeged képviselőjelöltjének:

„Talán a legjobb az lenne, ha a kormány biztosítaná a Modern Városok Programban Szegednek ígért fejlesztési forrásokat, és akkor nem kéne Korponyai úrnak sem ennyit erőlködnie. Mert mindannyian emlékszünk, hogy Orbán Viktor 2018. április 8. előtt megígérte a harmadik tiszai hidat, vagy talán akkor is hazudott a miniszterelnök?

Mert ha igen, akkor időszerű lenne elnézését kérni a szegediektől!”

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László kampány Korponyai Ernő Mihálik Edvin önkormányzati választás önkormányzati választás 2019