Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Kiesőjelöltek pontosztozkodása a Tiszaligetben: Szolnok–Szeged 1–1 (1–1)
Ziccer 2019. szeptember 1. 21:15

Kiesőjelöltek pontosztozkodása a Tiszaligetben: Szolnok–Szeged 1–1 (1–1)

És nemcsak ebben, mármint a kiesőjelöltségben voltak ikertornyok a csapatok!

Hirdetés
Hirdetés

Szolnok MÁV FC–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1 (1–1)
Merkantil Bank Liga NB II. 7. forduló, Szolnok, Szolnoki Tiszaligeti Stadion. Vezette: Nagy Norbert, asszisztensek: Csatári Tibor, Tőkés Róbert.
Szolnok MÁV FC: Molnár – Horgosi, Tisza, Csirmaz, Tóth B., Simon (Vólent, 86.), Laczkó (Nagy, 63.), Berdó (Sitku, 77.), Annus, Kotula, Szabó. Vezetőedző: Csábi József.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Germán (Andorka, 39.), Tóth G., Gajdos, Moga, Pongrácz (Zvara, 87.), Oláh, Varga, Mohl, Sóron (Bitó, 53.), Orosz. Vezetőedző: Joao Janeiro.
Gól: Laczkó (41.), illetve Germán (24. – 11-esből).
Sárga lapok: Berdó (18.), Csábi (18.), Tisza (31.), Bitó (68.), Csirmaz (69.).

„A harmadik fordulóban elért győzelmünket, az érte járó három pontot és a 2–1-es gólkülönbséget törölték, így jelen pillanatban a tizenhetedik helyen várhatjuk a folytatást.”

Ez a gyászmondat a szolnoki gárda honlapján olvasható, de ugyanez igaz a püspöki csapatra, két szót kell kicserélni:

  • harmadik helyett második,
  • tizenhetedik helyett tizennyolcadik

és máris megállja a helyét a kék-fekete honlapon is.

Ez a hétközi döntés, már a Balmazújváros kizárása, és az összes eredményének, rúgott és kapott góljainak a törlése egyben azt is jelentette,

Egy rossz ütemű Szabó becsúszás után Nagy bíró egyből a büntetőpontra mutatott, Germán meg tette a dolgát, értékesítette a tizenegyest, 0–1, így került előnybe a Szeged, egy erős negyed órára. A 41. percben ugyanis: Simon–Berdó–Laczkó „úton” járt a „pettyes”, amely végül megpihent a vendégkapuban, a hazai csatár közelről nem találta el Takácsot, 1–1

A második félidő legizgalmasabb jelenete az ivószünet volt. Rosszmájúak szerint legalább három percig tartott a vedelés, miközben a játékvezető a végén csak két percet hosszabbított. Egy pontokat össze lehet szedni idegenben, de lassan győzni is kellene.

Jön az első szegedi bajnoki mennyi idő után is? Inkább hagyjuk. Pontosabban lehet azt tudni, napra pontosan: a Kisvárda ellen összeomlás volt az utolsó szegedi tétmeccse a gyulai száműzetés előtt a csapatnak. 2013. június 15-én. Most a Csákvár jön. Nem stadionavatóra, mert az a Lazio Zs csapatáéval lesz majd, nevezzük stadionfőpróbának. De vannak olyan jók, mint annak idején az a Kisvárda. A Szeged meg van olyan jó, mint annak idején az a Szeged? Ööö...

Az utolsó előttihez jön a második. Hiszünk a meglepiben. A csapat környékén meg Istenben.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szolnok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés