Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Príma győzelemmel indul a kézilabdaszezon: MOL-Pick Szeged–Csurgó 29–21 (14–11)
Ziccer 2019. augusztus 31. 19:37

Príma győzelemmel indul a kézilabdaszezon: MOL-Pick Szeged–Csurgó 29–21 (14–11)

Jó volt ez elsőre, és lesz még sokkal jobb is! Győzze csak le a Veszprém is a Csurgót!

Hirdetés

MOL-Pick Szeged–Csurgó KK 29–21 (14–11)
Férfi kézilabda NB I., 1. forduló, Újszegedi sportcsarnok. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.
A MOL-Pick Szeged gólszerzői: Radivojevic 9, Källman 7, Zsitnyikov 5, Bombac 3, Bodó 2, Maqueda 1, Stepancic 1, Kasparek 1.
A Csurgó KK gólszerzői: Leimeter 4., Kerkovits 4, Kovacevic 3, Potocnik 3, Astrasapkin 2, Nagy 1, Hadziomerovic 1, Gebhardt 1, Toksic 1, Hanusz 1.

Jonas Källman fogta keretbe az első félidőt: a csapatkapitány lőtte a szezon első gólját, és övé lett a félidő utolsó találata is. Utána az új igazolás, Radivojevic percei, illetve igazából másodpercei következtek, de mind nagyon fontos és értékes volt: háromszor egymás után lőtt gólt hetesből, majd aztán a huszonhatodik percben már akcióból is. Addig még beköszönt a Bombázó, Maqueda és Zsitynikov is, nem is egyszer. De a Csurgó tartotta magát, pedig Mikler is védett, nem is egyszer. A félidőre bőven elégséges, három gólos előnnyel mentek a kékek, lásd még idény eleji forma, meg hasonló sportos közhelyek.

A második félidőben betalált a másik újonc, Stepancic is, Deki is meglőtte az első bajnoki gólját, beállt Alilovic is, találkozott is a labdával, de nemcsak akkor, amikor kiszedte a kapuból. Szépen folyamatosan nőtt az előny. Az utolsó másodpercben Kasparek is beköszönt, 29–21, sika, kasza, léc.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csurgó férfi kézilabda MOL-Pick Szeged

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés