Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Fölszálltak a kék lufik: bemutatkozott a Tisza Koalíció, akiknek csak az a fontos, hogy a programjuk megvalósuljon
Szegeden 2019. augusztus 30. 11:54

Fölszálltak a kék lufik: bemutatkozott a Tisza Koalíció, akiknek csak az a fontos, hogy a programjuk megvalósuljon

Képriport
Bartha László azt mondta, visszalép Nemesi Pál javára, ha úgy alakul.

Hirdetés

Bemutatkozott a polgári értékeket valló Tisza Koalíció csapata, azok, akik indulnak az őszi önkormányzati választásokon. Polgármesterjelöltjük Bartha László, a koalíció mind a húsz körzetben állított jelöltet, őket:

Szilágyi Árpád, Juhász Péter, Kovács Richárd, Beke Erzsébet, Jánossy Kinga, Nagy Bence, Németh János, Majláthné Lippai Éva, Berinszki Zoltán, Koszta Péter, Juhász György, Lázár Szabolcs, Fabulya Csaba, Nemes László, Kenderesi Szabó Mihály, Dénes Roland, Beck Gábor, Novák Szabolcs, Bartha László, Berta József.

Hogy mennyire rászolgáltak a koalíció névre azt jól jelzi:

Középen Berinszki Zoltán – ugyanilyen szimpatikusan mosolygott Szabó Bálint mellett is. Kattintson fönti képünkre, nézze meg Szabó Luca galériáját!

 

de ami mindennél fontosabb: teljes félreértettük Bartha Lászlót és a Tisza Koalíciót akkor, amikor arról írtunk, másolással vádolták Nemesi Pált és kampánycsapatát. Bartha ugyanis az Art Hotelben tartott bemutatkozáson elmondta, nekik az a fontos, hogy az elképzeléseik megvalósuljanak, a személyek valójában másodlagosak, és amikor valakik átveszik az elképzeléseiket, onnantól kezdve az illetők tiszteletbeli Tisza Koalíció-tagoknak számítanak. Ezek után egyáltalán nem meglepő az alábbi villáminterjú:

– Bartha úr, elképzelhető olyan pillanat a kampányban, amikor úgy dönt, visszalép Nemesi Pál javára, illetve adott esetben a jelöltjeik is visszalépnek a Fidesz–KDNP javára?
– Igen.

Ez most nem sikerült. Máris a baloldallal szimpatizál a kislány?

Miután a koraesti bemutatkozót vezető Majláthné Lippai Éva egyesével „színpadra hívta” a jelölteket, mindenki kapott egy kék lufit. A léggömböket a Szent-Györgyi téren engedték föl, ám mielőtt ez megtörtént, a polgármesterjelölt egy nagyon komoly visszautasítást is kapott: a parkban egy padon az édesanyjával üldögélő kisgyereket akart megajándékozni a léggömbbel, de az nem fogadta el. Az édesanya második próbálkozásra végül átvette az ajándékot. A többi lufi eztán föl- és elszállt a Dugonics tér felé fújta el mindet a szél.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bartha László kampány önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Tisza Koalíció