Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Ziccer
  • Célnak megfelel: énekelni, labdarúgni, szurkolni lehet a 15 milliárdos püspöki stadion „centerpályáján” – Plácido Domingo már bejárta az arénát!
Ziccer 2019. augusztus 27. 17:44

Célnak megfelel: énekelni, labdarúgni, szurkolni lehet a 15 milliárdos püspöki stadion „centerpályáján” – Plácido Domingo már bejárta az arénát!

Képriport
Egy nappal a szuperkoncert, az áldás és a többi előtt megnéztük, hogyan áll a Szent Gellért Fórum, mennyire van készen. A spanyol tenor is terepszemlét tartott – bentről.

Hirdetés

Szuperápdét

Domingo megtartotta a főpróbát a stadionban!

Plácido Domingo spanyol operaénekes, karmester érkezik felesége, Marta Domingo társaságában a Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum másnapi nyitókoncertjének főpróbájára. Spojler: Lehár Ferenc Luxemburg grófjából lehet „valami” (fotó: MTI/Rosta Tibor)

 

Korábban írtuk:

Kertészetileg még itt-ott nincs rendben, ezt bátran ki lehet jelenteni. De a nagyja megvan: a színpad felépült a stadion Városgazda sor felőli oldalán, a monoszkópok szépen mutatnak a nagy kivetítőkön. Viszont pont a lényeg, a „látványelemek” rettenetesek a bejáratnál a párduc gyepszőnyege az egyetlen, amely értékelhetően néz ki, de a többi rész, hát...

Monoszkópilag rendben vagyunk. Kattintson fönti képünkre, nézze meg galériánkat!

És ezt látja is az ember, végig kell gázolni mindenen ahhoz, hogy odajusson a helyéhez.

Apropó hely, jegyek! Vannak még?

Dögivel!

Azt – stílben maradva – sportszerűtlen lenne állítani, hogy az egyik napról a másikra erőszakkal megvádolt, ám Szegeden szeretettel várt Plácido Domingo „zárt kapus meccsen” lép fel, de az egyik netes jegyvásárlással foglalkozó weboldal képernyőmentése alapján egyelőre többen lesznek azok a stadionban, akik széknek öltöztek... Ha ennyien kíváncsiak lennének mondjuk egy Szeged–Ajka bajnokira, egy szavuk nem lenne a játékosoknak.

A zöld helyek még szabadok... Mindenki az akcióra várna?

Mégvalami: az Izabella híd és környéke vajon véletlenül aszfaltozódik hirtelen újra a problémás részeknél? Nem baj ez persze, de a hirtelen sietség azért mégis, hogy is mondjam... Volt már olyan a „legenda szerint”, hogy a hídnak az egyik oldalát festették, miközben a másik oldalon már tartották az ünnepélyes átadót.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci Kiss-Rigó László labdarúgás NB II opera Plácido Domingo stadion Szeged-Csanád Grosics Akadémia Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Gellért Fórum
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés