Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 25. 11:04

Bevásárlás, beszélgetés, ajánlás a Csanádi utcában

Képriport
Odesszában a nagy ábécénél pultozott vasárnap délelőtt az Összefogás Szegedért Egyesület. Mihálik Edvin képviselőjelölttel minden aláíró beszélt néhány percet.

Hirdetés

– Pár apróságot kell már csak megcsinálni itt, egyébként csodálatosan fölújították a városrészt! Néhol egy-egy járdaszakasz még nem az igazi, de ezeket leszámítva tényleg rendben van minden, sosem volt még ilyen szép Odessza. Nekem elhiheti, negyven éve lakom itt! – mondta el egy szuszra Kovács Jánosné Ilona. A nyugdíjas asszony bevásárolni jött, de ha már így alakult „letudta” az ajánlást is, majd nem várt infókat osztott meg velünk. – Itt lakott a Laci az egyik tízemeletesben, talán a nyolcadikon. Nagyon szerettük már akkor is!

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Szabó Luca galériáját!

Tényleg itt lakott a polgármester. – Igen,  a nyolcadikon laktunk, ez volt a második lakásunk a kilencvenes évek végén, először a Római körúton laktunk – vallotta be Botka László, majd rátérve a kampányra arról beszélt a korábbi választásokat is meghaladó mértékben jöttek a választók aláírni az íveket. – Mind a húsz városrészt végiglátogatom ezekben a napokban. A kampánynak ezt a részét szeretem a legjobban: nagyon sok ötletet kapok attól a több ezer szegeditől, akikkel ilyenkor találkozom.

A választókörzet jelölte, Mihálik Edvin, a Momentum szegedi helyi szervezetének elnöke azt mondta, ha bekerül a közgyűlésbe, akkor szeretne a körzetében élők problémáival napi szinten foglalkozni.

– Ez az egyik legszebb körzete Szegednek: itt van a Liget, a Sportcsarnok, az uszoda, a fürdő. Aki Szegeden él, az valamiért biztosan jár ide. Az egész olyan mint egy kis üdülőövezet. Szeretnénk minél tovább szépíteni. Szombaton is már nagyon sokan jöttek aláírni, elkezdtünk kopogtatni is. A következő két hétben a lehető legtöbb választópolgárral szeretnék találkozni. A képviselői munka egyik legfontosabb része, hogy meghallgatjuk a választók gondjait, ötleteit, javaslatait. Hiszen kinek mondanák el ezeket, ha nem a képviselőjüknek – sorolta a képviselőjelölt, de el sem tudta rendesen mondani mindezt, szinte elragadta az egyik választója.

A 86 éves Tóth Józsefné mindenképpen el akarta neki mondani, hogy nagyon örült a szórólapjának, nagyon szimpatikusnak találta már azon is. Egy másik nagymama meg arról beszélt, az unokáját látja Mihálikban és örül annak, hogy fiatal jelöltje van a körzetnek. – Jöjjenek minél többen, dolgozzanak a városért! – jegyezte meg.

Videónk is van: a szombati aláírásgyűjtésekről nézhet meg egy rövid összeállítást!

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: ajánlószelvény aláírásgyűjtés Botka László Mihálik Edvin Momentum Odessza önkormányzati választás önkormányzati választás 2019 Újszeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés