Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Miért nem akadályozta meg a milliárdos Nemesi, hogy külföldiek dolgozzanak az építkezésein? (vélemény)
Szegeden 2019. augusztus 22. 09:57

Miért nem akadályozta meg a milliárdos Nemesi, hogy külföldiek dolgozzanak az építkezésein? (vélemény)

Nagy küzdelem árán végül megkaptuk a megyei foglalkoztatási adatokat. Ebből feketén-fehéren kiderül, amit már régen sejtettünk: Csongrád megye és különösen Szeged sok külföldi vendégmunkást foglalkoztat.

Hirdetés

Nemesi Pál, a Fidesz milliárdos polgármesterjelöltje többször elismerte, hogy az ő építkezésein külföldi munkások dolgoznak. A nagy részben közpénzből (uniós forrásból) megvalósuló építkezéseken nem csongrádiakat vagy akár más dél-alföldieket, hanem indiaiakat és ukránokat foglalkoztatnak.

Miért éri meg több ezer kilométert utaztatva és elszállásolva alkalmazni őket? India legközelebbi városa is több mint ötezer kilométerre van Szegedtől. Biztos, hogy lehetne öt kilométeren belül is találni magyar munkaerőt.

Miközben Nemesi minden kormánypárti csatornán Szeged gazdaságát szapulja, maga nem sokat tesz a hazai munkások foglalkoztatásának bővítéséért. Inkább külföldi vendégmunkások alkalmaz. Miért akar valaki polgármester lenni, amikor még saját cégében sem Szeged érdekeit tartja szem előtt?

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz India KDNP Nemesi Pál polgármesterjelölt vendégmunkás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés