Túl a városon 2019. augusztus 20. 18:15 Forrás: MTI

Toroczkai László szerint a balliberális pártok kötelezővé tennék a homoszexualitást

Ásotthalom polgármestere és az ellenzéki párt elnöke egy fővárosi családi napon bizonyította be, hogy ő a nemzeti ünnepen is képes teljes erőből tolni az eszetlen homofóbiát.

Az ország valamennyi megyéjében indít képviselő- és polgármesterjelölteket az október 13-ai önkormányzati választáson a Mi Hazánk Mozgalom – közölte a mozgalom elnöke a párt augusztus 20-ai családi napján.

Toroczkai László a Bikás Parknál tartott, A nemzeti összefogás családi napja című rendezvényen azt mondta, az egy éve működő mozgalomnak nagy eredmény, hogy a megyei listákon ezer jelöltet állíthat.

A mozgalom elnöke egyértelműen elutasította, hogy összefogjanak a balliberális pártokkal. Ezt azzal indokolta, hogy ha összefognának,

olyan erőt kellene szolgálniuk, ami korrupció tekintetében nem különbözik a Fidesz-kormánytól, de kötelezővé tenné a homoszexualitást.

A Mi Hazánk Mozgalom abban hisz, hogy „a nemzet immunrendszerének kórokozóját”, a homoszexualitást nem szabad népszerűsíteni – közölte Toroczkai László.

Mint korábban megírtuk, az Mi Hazánk Mozgalom nemrég több demonstrációt is szervezett, a többi között a Sziget utolsó napján a fesztivál bejárata előtt, amiért a Coca-Cola vélhetően meleg embereket ábrázoló plakátokkal népszerűsítette az üdítőitalt budapesti metroaluljárókban. A Coca-Cola kampányát ért homofób kritikákat egyébként több híresség és politikus is elítélte, például úgy, hogy az üdítőitallal pózoltak a közösségi oldalakon megosztott fotókon.

kmn

(Nyitókép: Toroczkai László beszédet mond a Mi hazánk mozgalom zászlóbontó nagygyûlésén Ásotthalmon 2018. június 23-án. Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: homofóbia kampány Mi Hazánk Mozgalom Toroczkai László