Hirdetés
Ziccer 2019. augusztus 19. 08:16

Idegenben még mindig veretlen a püspöki csapat: Gyirmót–Szeged 0–0

Annyira megterhelő volt a mérkőzés nézése, hogy a hazai csapat online tudósításának jelentős része a sárga lapok rögzítéséről szólt.

Hirdetés

Gyirmót FC Győr–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0
Merkantil Bank Liga NB II. 4. forduló, Győr-Gyirmót, ALCUFER Stadion. Vezette: Szilágyi Sándor, asszisztensek: Punyi Gyula, Mohos Milán.
Gyirmót FC Győr: Rusák – Villám, Hudák, Széles, Zeke, Nagy, Vass, Tóth B. (Lázár, 91.), Májer (Mayer, 80.), Szarka, Heffler (Herjeczki, 93.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Takács – Orosz, Moga, Tóth G., Mohl, Oláh (Bitó, 64.), Pongrácz, Varga (Sóron, 59.), Germán, Andorka (Zvara, 59.), Gajdos. Vezetőedző: Joao Janeiro.
Sárga lap: (Szarka, 29.), Andorka (42.), Oláh (63.), Pongrácz (69.), Májer (77.), Tóth B. (87.).
Kiállítva: Szarka (46. – még az első félidőben).

Volt ivószünet is a meccsen, igaz borzasztó nagy hőség nem lehetett, hiszen Csertői Aurél, a hazai mestere mackóalsóban állt a pálya szélén, és adott ekkor is taktikai utasításokat, íme:

Csertői bírja a meleget (fotó: Gyirmót FC Győr holnapja)

Meg egy veszélyes katolikus szöglet is volt az első félidőben, amikor Germán fejéből majdnem kijött a gól, de végül benne maradt. A következő érdemi esemény az volt, amikor hazaiak csatára, Szarka bebiztosította, hogy még véletlenül se kelljen kijönnie a második játékrészre, és kiállíttatta magát.

A Gyirmót honlapja megszólaltatta az edzőket, ezeket a gondolatokat osztották meg rövid szakmai értékelésben:

Csertői Aurél: – Egyetlen, de fontos sportértéke a találkozónak, hogy kilenc emberrel is helyzeteket tudtunk kidolgozni, nem látszott a létszámkülönbség. Végigbrusztolták a fiúk a meccset, a szünet után is győzelmi esélyeink voltak, de nem akart megszületni a győztes gól.

Joao Pedro: – Mindkét csapatnak nehéz meccs volt, az első játékrészben összeszedettebb volt a Gyirmót. A szünet után emberelőnyben egyszerűbb lehetett volna a dolgunk, de a masszív védekezésüknek nem találtuk az ellenszerét.

Ellenben azt büszkén mondhatják a vendégek, idegenben még mindig veretlenek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi labdarúgás foci labdarúgás NB II Szeged-Csanád Grosics Akadémia