Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Lassan öngólkirály lesz Nemesi Pál és kampánycsapata: álkonzultációjuk a Párbeszéd párt szegedi alapszervezetének nevével fut
Szegeden 2019. augusztus 17. 14:35

Lassan öngólkirály lesz Nemesi Pál és kampánycsapata: álkonzultációjuk a Párbeszéd párt szegedi alapszervezetének nevével fut

Állítólag lenyúlják a jobboldali vetélytárs ötleteit. De az meg száz százalék, hogy az ellenzéki párt nevét használják. Figyelmetlenség? Trollkodás? Amatőrség?

Hirdetés

Kovács Tamás, a Párbeszéd szegedi alapszervezetének első embere kereste meg szerkesztőségünket az alábbiakkal:

– Meglepődve tapasztaltuk, hogy Nemesi Pál független polgármesterjelölt egy álkonzultációt kezdeményezett a Facebookon nevünkkel, továbbá létrehozott egy oldalt Párbeszéd Szegedért 2019 néven, amely teljes azonosságot mutat a Párbeszéd Magyarországért párt szegedi alapszervezetének nevével, ekként sértve a névviseléshez való jogunkat – mondta Kovács, aki egy közleményt is eljuttatott hozzánk, amelyet változtatás nélkül közlünk:

„Nyílt levél a Ne mesi Pált polgármesternek dolgozó
Kubatov kampánycsapatnak

Kedves Kampánycsapat!


Tegnapi hír, hogy Nemesi Pál helyett nem kevés pénzből dolgoztok a kampányán, ehhez képest saját programok, tervek kidolgozását elhanyagolva, a munkát megspórolva egyszerűen elSchmittelitek a Tisza Koalíció programterveit.

Az azonban mégis felháborító, hogy a programtervek egyszerű másolása után Nemesi egyszerűséggel felhasználjátok a Párbeszéd Magyarországért nevét is és Fideszes mintára álkonzultációt folytattok Párbeszéd Szegedért néven, amely teljesen azonos a Szegedi Párbeszéd alapszervezet évek óta működő belső oldalával.

Kérünk ezért titeket, hogy a kampányotok további részében tartózkodjatok nevünk felhasználásától, mert ez bár nálatok bevett gyakorlat lehet, megtéveszti a választóinkat, amely nem egyeztethető össze a választások törvényességével és tisztaságával.

Üdvözlettel:

Párbeszéd Magyarországért
szegedi alapszervezete”

Költői kérdésünkre a válasz egyébként: amatőrség.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz KDNP Kovács Tamás Balázs Nemesi Pál Párbeszéd polgármesterjelölt
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés