Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A rágalmazásért jogerősen elítélt, Pécsett megbukott Szegedma-főszerkesztő akkor is akart segíteni a pécsi fideszes polgármesterjelöltnek, amikor az már nem áll szóba vele
Szegeden 2019. augusztus 16. 19:48

A rágalmazásért jogerősen elítélt, Pécsett megbukott Szegedma-főszerkesztő akkor is akart segíteni a pécsi fideszes polgármesterjelöltnek, amikor az már nem áll szóba vele

Kapitány Gergely teljesítménye azért dicséretes, mert erről ő számolt be, majd alig egy hónappal később fölszámolta a saját lapját, amit azért még lehet támogatni.

Hirdetés

Tudják, mi volt a Szegedma pécsi megfelelője? Az OK!Pécs. Ennek a honlapnak is Kapitány Gergely volt a főszerkesztője, csakúgy, mint a Szegedmának, igaz, ott egy kicsit már előrébb tart a sztori, de ez érthető is, hiszen onnan ejtőernyőzték ide:

Ennek ellenére a weboldalt még lehet támogatni...

Kétség nem férhet hozzá, a honlap csúcsteljesítménye július 13-án jelent meg:

Kapitány Gergely coming outol, beismeri, hogy megbukott, hiszen a fideszes jelölt nem is áll szóba vele. Igen, a fideszes újságíróval nem áll szóba a fideszes város, fideszes polgármesterjelöltje.

Egy igazán őszinte vallomás – néhány helyesírási hibával

Ám egy magát jónak gondoló fideszes katonát ezzel nem lehet megállítani, Kapitány Gergely annak ellenére hat pontban megdicsérte Vári Attilát, hogy az olimpiai bajnok vízilabdázó nem nyilatkozott neki.

Beugrató kérdés: leült Vári Attila Kapitány Gergellyel, adott neki végül interjút?

Pécsett egyébként körülnéztünk, mekkora romokat emelt ott a Fidesz Páva Zsolt vezetésével – nem lesz egyszerű talpra állnia a városnak.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Kapitány Gergely Szegedma polgármesterjelölt Vári Attila
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés