Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 16. 11:18

Adjon nevet Szeged új uszodájának!

Ismét a szegediekhez fordul Szeged Megyei Jogú Város önkormányzata, ahogyan korábban a Napfényfürdő, a Móra Ferenc híd elnevezésének, valamint a trolibuszok és villamosok színének kiválasztása kapcsán is tette. Az új fedett sportuszoda névadását ugyancsak a szegediekre bízza.

Hirdetés

A tavasszal kiküldött önkormányzati kérdőíven, ami a város fejlesztéseiről szólt, kértük a lakosság javaslatait az Etelka soron épülő uszoda elnevezésére. A visszaérkezett több ezer kitöltött kérdőíven 128 névjavaslat érkezett. Ezeket sportszakmai bíráló bizottság véleményezte, amelyben részt vett Bánki Horváth Béla szenior úszóvilágbajnok, Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, Drégelyi Zoltán, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. igazgatója, valamint Szentgyörgyi Pál, a körzet önkormányzati képviselője. A zsűri a javaslatok közül kiválasztott ötöt, ami a legtöbb szavazatot kapta.

Ezek: Tiszavirág Sportuszoda, Szőke Tisza Sportuszoda, Tisza Aréna, Felsővárosi Uszoda és Tabán Uszoda.

A felsoroltak közül szeptember 20-ig ismét a szegediek választhatják ki az új fedett uszoda nevét.

Szavazni a napokban a postaládákba kerülő hagyományos városi kiadványban lévő válaszlevelezőlapon, a hétvégi Szegedi Tükörben lévő felhíváson, illetve a város honlapján keresztül lehet.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió összeállítását!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: név sportuszoda szavazás új fedett uszoda Felsőváros
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés