Hirdetés
Hirdetés
Művház 2019. augusztus 13. 10:04

Csillag születik – Tarjánban, vásznon

Péntek este fél kilenctől ingyenes szabadtéri moziba várnak mindenkit.

Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 16-án a Weöres Sándor Általános Iskola előtti térre várják azokat akik szeretnék megnézni, vagy éppen újra megnézni a Csillag születik című filmet Lady Gagával a főszerepben. Fél kilenckor van „kapunyitás”, a filmet kilenckor kezdik el vetíteni. Az első száz néző popcornt és ásványvizet is kap!

Mit vetítenek? Ezt!

Csillag születik

A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé.

A világ legnagyobb popdívája, Lady Gaga hatalmas elődjeit követi: a történetet 1937 óta Janet Gaynor, Judy Garland és Barbra Streisand főszereplésével filmesítették meg. A modernizált változat egyben Bradley Cooper rendezői bemutatkozás is. A film egyes jeleneteit a 2017-es Coachellán forgatták, ahol Lady Gaga headlinerként lépett fel.

Szereplők
Ally:
Lady Gaga
Jackson Maine: Bradley Cooper
Bobby: Sam Elliott
Ramon: Anthony Ramos
Sally Cummings: Bonnie Somerville
Lorenzo: Andrew Dice Clay
Wolfe: Michael Harney
Drag Bar Emcee: D.J. „Shangela” Pierce
Emerald: Willam Belli

Forgatókönyvíró: Eric Roth, Bradley Cooper, Will Fetters
Operatőr: Matthew Libatique
Rendező: Bradley Cooper

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: film mozi Tarján Weöres Sándor Általános Iskola