Túl a városon 2019. augusztus 12. 16:19 Forrás: MTI

Eltorlaszolták a Coca-Cola-palackozó bejáratát a Mi Hazánk Mozgalom aktivistái

A cég azonos nemű párokat ábrázoló plakátkampánya ellen tiltakoznak a dunaharaszti üzem bejáratánál.

A Hír TV szerint a párt politikusai és aktivistái négy autóval állták el az utat, fennakadást okozva ezzel az üzem forgalmában. Kifeszítettek egy „Mi lesz a következő? Pedofília? #LOVEISLOVE?” feliratú transzparenst: a molinó, illetve a „Pedofília” szó betűtípusa a Coca-Cola arculati elemeit idézi.

A délelőtt során rendőrök igazoltatták a tiltakozókat és felszólították őket, hogy hagyják szabadon a bejáratot, ám az aktivisták egyelőre nem tettek eleget a kérésnek – közölte a helyszínről a Hír TV.

A Coca-Cola budapesti metróaluljárókban kihelyezett plakátkampánya a múlt héten keltett nagy médiavisszhangot, miután többen felháborodásukat fejezték ki amiatt, hogy a posztereken azonos nemű, feltételezhetően meleg párok láthatók. Az ügyben több politikus, híresség, és maga a világcég is megszólalt (a cég közleményének elényege röviden nagyjából annyi, hogy a szerelem mindenkié). A Fideszes Boldog István tiltakozása az egész világsajtót bejárta, kétség kívül remek színben tüntetve fel Magyarországot.

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Coca-Cola homofóbia Boldog István Fidesz kampány média reklám