Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Máté Bence: Botka László vendég volt, én titkoltam el, hogy nem jön Jane Goodall
Szegeden 2019. augusztus 10. 13:12

Máté Bence: Botka László vendég volt, én titkoltam el, hogy nem jön Jane Goodall

Megszólalt a természetfotós, mert a szegedi fideszmédia konteogyártó gépsora csak nem akar leállni...

Hirdetés

Máté Bence reagált a péntek este történtekre, a Szegedma ámokfutására. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményét szó szerint közöljük.

Kedves Látogatók!

A csütörtöki kiállításmegnyitó óta megjelent néhány „érdekes írás” a Szegedmán, amelyekre úgy érzem, reagálnom kell.

Mivel a rendezvényt a képek elkészítésétől kezdve, a hangosításon át Jane Goodall utaztatásáig személyesen én szerveztem kiváló csapatom segítségével, így a kritikákat tisztelettel mi fogadjuk.

– Botka Lászlóval a kiállítás előtt egy nappal találkoztam először és a megnyitó előtt 15 perccel mondtam neki, hogy Jane nem lesz itt, ezért a Szegedma cikkeit olvasva biztos furán érezheti magát. Polgármester úr ugyanolyan vendég volt, mint amilyen vendég Dr. Jane Goodall lett volna. A megnyitó előtt három órával vált biztossá, hogy csak telefonos bejelentkezés lesz – túl késő lett volna közleményt kiadni arról, nem tud eljönni Jane Goodall, ezért igen, szándékosan én titkoltam el mindenki elől ezt, pont azért, hogy ne keljen szárnyra mindenféle „verzió” arról, miért nem jön.
– Dr. Jane Goodall egy 85 éves nemzetközi ikon a ma élő egyik legnagyobb környezetvédő. Évi 300 napot utazik és 200 előadást tart. Mind a korából, mind pedig az életművéért kijáró tisztelet miatt méltatlan lenne bírálni, amiért az utolsó pillanatban lemondta a jelenlétet, megvolt rá az oka. Sajnálom, az ő nevében is elnézést kérek!
– Ez volt a hatodik kiállításmegnyitója a turnénak. Ötszáz embernél többen még sehol sem jelentek meg. Szeged mégiscsak a szülővárosom, és Jane nevét még emellé rakva előzetesen körülbelül 1000 fővel számoltam. Arra senki sem gondolt, én sem, hogy 2000-3000 fős közönség lesz, ezért az emberek egy része nem sok mindent hallott és a többieknek is fülelniük kellett. Elnézést, legközelebb komolyabb hangosítással készülünk!

Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek, remélem a kiállítás vizuális élménye részben kárpótolja azokat is, akik a megnyitótól kevesebbet kaptak mint számították. A legjobb tudásunk szerint dolgozunk tovább!

Barátsággal:
Máté Bence

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Dugonics tér kiállítás Máté Bence megnyitó Szegedma Botka László fideszmédia Jane Goodall
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés