Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Helyreáll a vonatközlekedés Szeged és Félegyháza között: megjavították a biztosító-berendezést
Szegeden 2019. augusztus 9. 06:16 Forrás: MTI

Helyreáll a vonatközlekedés Szeged és Félegyháza között: megjavították a biztosító-berendezést

Meghibásodott a szegedi vonal központi forgalomirányító rendszere kora reggel, de már újra működik.
Hirdetés

8:44 Működik a biztber, szépen lassan helyreáll a vágányzári menetrend. Ne feledjék, ettől még át kell szállni a pótlóbuszra Kiskunfélegyházán és Ceglédig azzal kell utazniuk!

8:08 Lassan kezd beállni a vonatközlekedés: ötven perces késésekkel zajlik az ingázás Szeged és Kiskunfélegyháza között.

 

Korábban írtuk:

Elkezdődött a pályafelújítás Nyársapát és Városföld között a 140-es Cegléd–Szeged vasútvonalon, ezért Cegléd és Kiskunfélegyháza között vonatpótló buszokkal kell utazni augusztus 25-éig biztosan. Ezt fejelte meg most központi forgalomirányító rendszer hibája, már Szegedről Kiskunfélegyházáig sem lehet vonattal eljutni. A MÁV-Start most azt szervezi, hogy hosszabbítsák meg a pótlóbuszok útvonalát, azaz Szeged és Cegléd között végig buszok járjanak átmenetileg.

A tramtrain elhúzódó építkezése miatt Békéscsaba felé eddig is vonatpótló buszok jártak, most a főváros felé is arra kell szállni, hangsúlyozzuk, átmenetileg: kevés csöndesebb hely van most Szegeden a Nagyállomásnál.

Nyitóképünkön az első Pest felé induló intercity, a Torontál kálváriája látható: Szatymazig még eljutott, de onnan sehova tovább.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Cegléd Kiskunfélegyháza MÁV MÁV-Start vasút vonat vonatpótlás vonatpótló busz