Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 8. 22:20

Szinkrontolmácsolással élvezhetjük Jane Goodall szavait Szegeden

Képriport
Pénteken este 8 órakor a világhírű etológus és természetvédő, Jane Goodall nyitja meg Máté Bence természetfotó kiállítását Szegeden. Goodall érkezése azért is óriási, mert évente 200 előadást tart, és az egyik szabadnapján látogat a városunkba.

Hirdetés

Pénteken este 8 órakor a világhírű etológus és természetvédő, Jane Goodall nyitja meg Máté Bence természetfotó-kiállítását Szegeden. Goodall érkezése azért is óriási dolog, mert a világhírű tudós évente 200 előadást tart, köztük csütörtökön a Sziget Fesztiválon, és az egyik szabadnapján látogat a városunkba.

Úgy tudjuk, Jane Goodall mintegy tízperces nyitóbeszéddel készül. A világhírű antropológus, etológus és főemlőskutató angol nyelvű beszédét szinkrontolmácsolással teszik minden magyarul tudó számára érthetővé. 

A szervezőktől megtudtuk, hogy a helyszíni hangosítás során angol és magyar nyelven külön-külön hangszórókból lesz hallható a beszéd a Dugonics téren.

Fontos tehát, hogy Rektori Hivatal felé irányított hangszórókból az angol nyelvű köszöntőt, Nagyáruház felé irányított hangszórókból a magyar szinkrontolmácsolást hallgathatják a jelenlévők. Érdemes tehát majd ennek megfelelően helyezkedni a téren.

Máté Bence elképesztő fotóit és magát a tárlatot már szerdán elkezdték felépíteni Szegeden, csütörtök este a természetfotós pedig már dedikált is a helyszínen. Az erről készült fotógalériát a fenti képre kattintva megnézheti.

(fotók: Szabó Luca)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fotó Jane Goodall kiállítás Máté Bence tárlat természetfotó természetfotós
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés