Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 8. 17:53

Saját polgármesterjelöltet indít a Fidesz szatelitpártja Szegeden

A Fidesz szélsőjobboldali utánfutójaként működő Mi Hazánk Szeged mellett Kecskeméten és Szolnokon is saját jelöltet kíván állítani – mondta Toroczkai László a Hír Tv-nek.
Hirdetés

„Ott indítunk jelölteket, ahol esélyt látunk, ahol azt látjuk, hogy van értelme, és ahol nagyon jól kiépített tagszervezetink vannak” – árulta el Toroczkai László.

Szegeden csúfos vége lett a Mi Hazánk zászlóbontásának: a velük nem szimpatizálók többen voltak, mint a felvonuló feketemellényes mélygondolkodásúak.

A mozgalom vezetője arról nem beszélt, hogy Szegeden a polgármesterjelöltön kívül minden körzetben állítanak-e saját jelöltet, és azt sem lehet tudni egyelőre, hogy végig kitart-e majd a jelölt, vagy több korábbi esethez hasonlóan lesznek „trükkös” visszalépések a fideszesek javára.

A Mi Hazánkat a vezetőik Jobbikból való kiválása óta látványosan tolja a Fidesz-média. Toroczkai László szinte az egyetlen nem fideszes politikus, aki rendszeresen megszólalhat a KESMA médiabirodalmában.

A mozgalom ráadásul látványosan jól áll anyagilag is, hiszen csak az Európai Parlamenti választásokra legalább százmillió forintot költhettek az elemzők szerint. Ezt pedig nehéz elképzelni a hathatós állampárti támogatás nélkül.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mi Hazánk Mozgalom önkormányzati választás polgármesterjelölt Toroczkai László