Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 5. 12:39

Elkezdődött az Etelka sori sportcsarnok felújítása

Képriport
A város saját forrásból, 300 millió forintért újítja fel az Etelka sori sportcsarnokot. A kivitelezőnek 180 napja van a munka elvégzésére, amelyet már el is kezdett.

Hirdetés

Állványerdő veszi körül az Etelka sori sportcsarnokot, mivel elkezdődött az épület felújítása. Szentgyörgyi Pál alpolgármester elmondta, erre elsősorban azért volt szükség, hogy az épület külső megjelenése, homlokzata illeszkedjen a mellette épülő sportuszodához. „Elsősorban a külső üvegburkolatot szeretnénk korszerűbbre és energiatakarékosabbra kicseréltetni” – emelte ki az alpolgármester. Emellett elkészül a tető hőszigetelése és kicserélik a nyílászárókat is. Az épület oldalán lévő portásfülkét előrébb helyezik, hogy az új uszoda gazdasági bejáratát is ki lehessen onnan szolgálni.

Ebben az évben már korszerűsítették a terem belső világítását, így ahhoz most nem kell hozzányúlni.

Az épületben lévő vendéglátó egységet már kiürítették, ott öltözőket fognak kialakítani. Ezzel a munkafázissal augusztus végéig kell végeznie a kivitelezőnek.

Azonban nem csak ez az épület újul meg – mondta Szentgyörgyi Pál, a súlyemelők által használt termet is korszerűsítik, azt is hőszigetelik, felújítják, kifestik és megoldják a vízellátását.

Mivel az épületek felújítására nem volt pályázati lehetőség, az önkormányzat saját forrásból, biztosítja a kivitelezéshez szükséges 300 millió forintot. A kivitelező júniusban vette át a területet és 180 napja van elvégezni a munkát.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Etelka sor felújítás Szentgyörgyi Pál Etelka sori sportcsarnok sportcsarnok
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés