Hirdetés
Ziccer 2019. augusztus 4. 20:37

Akár a nagyoknál: stadion van, foci nincs – Szeged–Budafok 0–3

Vereséggel kezdett az újonc, három rövidzárlatot könyörtelenül kihasználtak a vendégek, a figyelmetlenség megbosszulta magát. Negyedóra alatt két tizenegyest nem lehet összehozni... Mégis sikerült. Ezt meg kell gyónni.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Budafoki MTE 0–3 (0–3)
Merkantil Bank Liga NB II. 1. forduló Gyula, Grosics Akadémia. Vezette: Takács János, asszizstensek: Bornemissza Norbert, Garai Péter.
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Aleksic – Manga (Orosz, 65.), Moga, Tóth G., Zabari (Gajdos, 65.), Oláh G., Zvara (Varga Sz., a szünetben), Germán, Pongrácz, Andorka, Bitó. Edző: Joao Janeiro.
Budafoki MTE: Kovács Z. – Opavaszky, Oláh B., Kovács D., Filkor, Horváth R. (Ihrig-Farkas, 81.), Romic, Kulcsár (Soltész, 64.), Kirják, Króner, Szabó M. (Vankó, 76.). Edző: Csizmadia Csaba.
Gólszerzők: Kovács D. (7. – 11-esből), Kulcsár (20. – 11-esből), Szabó M. (43.).
Sárga lap: Pongrácz (16.), Tóth G. (43.), Moga (61.), Andorka (92.), illetve Szabó M. (32.), Kirják (70.).

Ezt még Gyulán játszották, persze, így igazából nem is számít. Augusztus egyébként sem a Szeged hónapja, nem is sikerült még jól összeszokni a védelemnek, jól jelzi ezt a két tizenegyes, amit az első húsz percben kaptak a hazaiak. Már majdnem vége volt az első félidőnek, amikor végképp eldőlt a meccs, Szabó Máté elintézte, hogy a második játékrész valóban csak formaság legyen.

Lehet ez még jobb is, persze, kérdés, tényleg az lesz-e, bármikor.

A jövő héten Balmazújvárosba kell utazni, elvileg. De lehet, elmarad a meccs. Ha lesz jogerős döntés addig. Ismert: a Balmazújvárosnak elvileg nincs meg a licence a másodosztályra, de amíg nincs meg a jogerős határozat, addig játszanak.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: foci labdarúgás Szeged-Csanád Grosics Akadémia Budafok NB II