Hirdetés
Szegeden 2019. augusztus 2. 06:58

Estére fokozatosan elromlik az idő, vegyen magához esernyőt

Ránk ijeszt az időjárás a mai napon: kora este, amikor tulajdonképpen elkezdődik a hétvége, esőre kell számítani. Nagyon azért nem kell félni, nem zuhog majd egész nap.

Kifejezetten kellemetlen az, amikor az időjárás a hétköznap jó idő, hétvégén eső ütemben működik, mert  az ember mégiscsak a szabadban élvezné ki a szabad napjait, ha vannak. Szerencsére erről szó sem lesz most. De ne szaladjunk ennyire előre.

Ma reggel 17-20 fokot mutatott a hőmérő Szegeden, nagyon minimális szellőkkel, ami kellemesen hűvös, igaz a munkába igyekvőknek kiskabát vagy pulóver nélkül inkább fázós lehet.

Ma sem ígérnek kánikulát, a levegő legfeljebb 29 fokig melegszik délutánra. Onnantól viszont fokozatosan hűlni fog, és a várhatóan este 6 órakor megérkező zápor, majd kicsit intenzívebb eső maitt is hirtelen 23 fokig csökken, majd 19-re. 

Hajnalban 17 fokra kell számítani. Az előrejelzések szerint a péntek kora este érkező esőfelhők egészen másnap reggelig maradnak fölöttünk.

  • A környékünkre nem adott ki riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat, de az Alföld középső részén viaharos széllökések (70-90 km/óra) miatt figyelmeztetnek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: eső időjárás napsütés nyár zápor zivatar előrejelzés