Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. július 29. 20:45

Ne feledje! Kedden reggel újra lezárták a Belvárosi hidat

Július 30-án reggel 6 órától folytatják a korábban megkezdett munkát, ezért ekkortól ismét csak egy sávon lehet használni a hidat

Hirdetés

A dilatációs elemeket cserélik a hídon augusztus 8-ig. Az elmúlt hetekben több időpontja is volt a Belvárosi híd lezárásának, amit eredetileg négyhetesre terveztek a szakemberek, de aztán kiderült, hogy elég lesz kicsit több mint kettő is, mert nincs annyi munka, jobb állapotban van a híd, mint gondolták. Végül múlt hétfőn zárták le a hidat, amit aztán a hétvégére és még egy napra feloldottak.

A kedden kora reggel újrakezdődő munkák ideje alatt, minden nap 6 óra és 20 óra között a belvárosból újszegedi irányba kizárólag tömegközlekedési járművek és kerékpárosok hajthatnak fel a hídra. Újszegedről a belváros irányába változatlanul fel lehet majd hajtani: egy forgalmi sávban, két irányban, felváltva megy majd a közlekedés.

A kivitelezés ideje alatt a belvárosi hídfőben található jelzőlámpák estétől hajnalig, 20 és 6 óra között nem üzemelnek, sárgán fognak villogni. Az újszegedi hídfőben lévő jelzőlámpák szintén nem üzemelnek majd. Az érintett szakaszon nappal rendőrségi jelzőőrös, éjszaka pedig jelzőlámpás forgalomirányítás lesz.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi híd felújítás híd közlekedés lezárás útlezárás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés