Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Erre is csak a Szegedma képes: öt bukott sajtópert „igazítanak helyre” egy cikkben
Szegeden 2019. július 28. 18:04

Erre is csak a Szegedma képes: öt bukott sajtópert „igazítanak helyre” egy cikkben

Ujhelyi István, Szeged EP képviselője nyerte meg valamennyi pert a fake news gyár ellen, amelynek jogerősen próbára bocsátott főszerkesztője, Kapitány Gergely, még márciusban a bíróságon azt hazudta, amióta itt van, nem buktak sajtópert.

Hirdetés

Öt újabb sajtópert vesztett el a Pécsett megbukott, Szegedre áthelyezett Kapitány Gergely vezette fake news gyár. Valamennyi esetben Szeged EP-képviselőjét, Ujhelyi István próbálták lejáratni. Az első fokon nem jogerősen elítélt Szeviép-vezér, Baranyi Sándor hazugságait vették készpénznek, és gondolták tovább, illetve egy esetben a jobb oldali viccpárt, a KDNP parlamenti frakciószóvivőjének, Nacsa Lőrincnek a „gondolataiból vontak le messzemenő következtetéseket”.

Nem volt kétséges, ahogy a korábbi, Szeviép kapcsán indított sajtópereket megnyerte, úgy a Szegedma ellenieket is megnyeri Ujhelyi István. Így is lett, a fake news gyár pedig most kénytelen volt megjelentetni ezeket a helyreigazításokat.

Szegedmásan sikerült: egy szövegbe rakva, ugyanazt a sablonmondatot átírva, amelyben hivatkoznak a hazug cikkeikre. Ezekre az elhasalásokra már valószínűleg emlékezni fog KaG, azaz Kapitány Gergely, másnéven Arnold Lajos, akit még egy pécsi írásáért rágalmazásért jogerősen próbára bocsátottak, és aki még tavasszal a bíróságon azt hazudta, amióta itt van Szegeden, nem bukott sajtópert a Szegedma „szerkesztősége”.

Ujhelyi István Facebook-oldalán ennyit fűzött hozzá a Szegedma helyreigazításához:

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fake news helyreigazítás ítélet per Szegedma Ujhelyi István
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés