Hirdetés
Szegeden 2019. július 26. 14:27

Sziasztok, fideszesek, Nemesi Pál vagyok, a Fidesz jelöltje

Nagyjából így indulhatott a mai színjáték, amelyen Nemesi bemutatkozott a fideszeseknek. A színjáték másik eleme: a Fidesz megszavazta, hogy támogatják Nemesit. Bele sem merünk gondolni, mi lett volna, ha leszavazzák.

Hirdetés

Egyhangú döntéssel támogatja a Fidesz helyi csoportja Nemesi Pál független szegedi polgármesterjelöltet – közölte a párt városi elnöke pénteken. Bartók Csaba közleménye szerint Nemesi Pál csütörtök délután a szegedi Fidesz-csoportnál járt, beszélt a fideszesekhez, akik titkos szavazáson egyhangúlag döntöttek arról, hogy támogatják.

De mi történhetett?

Miután aláírta a Bartók Csabával kötött megállapodását Nemesi Pál, hogy eleget migránsozik majd, és minden hónapban kétszer lenyírja a füvet a szegedi fideszes helytartók kertjének hátsó fertályán is, valaki rájött, hogy ez így már mégsem jó, mert hát ott van a Fidesz helyi csoportja, és hát a Fidesz elvileg demokratikus párt lenne? Elképzelhető.

Azt viszont már a brit tudósok is vizsgálják, hogy vajon ezzel a színjátékkal kit akartak megvezetni, hiszen Nemesi Pál, a több milliárdos árbevételű Ferroép építőipari nagyvállalat tulajdonosaként mindig is a Fidesz jelöltje volt, akkor is, amikor még azt állította, hogy nem. És ezt már szinte mindenki tudja.

Egyszerűbb lett volna a kezdetektől bevállalni azt, amit amúgy mindenki tudott már az elején. De aki Facebook-fantomokkal és szerb lájkolókkal akarja a Fidesz érdekkörébe juttatni Szegedet, és aki a külföldiek foglalkoztatását sem ismeri be, attól mit várna az ember.

Nyitóképünkön balra Bartók Csaba, jobbra Nemesi Pál, mögöttük a Fidesz látható.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: alternatív színház Fidesz Nemesi Pál önkormányzati választás polgármester