Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. július 26. 12:26

Kedd reggelig mindkét irányban megnyitják a Belvárosi hidat

Pénteken, azaz ma 15 órától két sávon közlekedhetnek az autósok a szegedi Belvárosi hídon, egészen kedden reggel 6 óráig.

Hirdetés

 

A Belvárosi hídon július 26-án, pénteken 15 óra és július 29-e, hétfő között nem végeznek felújítási munkát, ezért ebben az időszakban visszaáll az eredeti forgalmi rend a hídon. A forgalom ekkor tehát ismét két sávon haladhat.

Július 30-án, kedden reggel 6 órától azonban folytatják a munkát, ezért ekkortól ismét elterelik a forgalmat és csak egy sávon lehet használni a hidat.

A dilatációs elemeket cserélik a hídon augusztus 8-ig. Az elmúlt hetekben több időpontja is volt a Belvárosi híd lezárásának, amit eredetileg négyhetesre terveztek a szakemberek, de aztán kiderült, hogy elég lesz kicsit több mint kettő is, mert nincs annyi munka, jobb állapotban van a híd, mint gondolták.

A munkák ideje alatt, minden nap 6 óra és 20 óra között a belvárosból újszegedi irányba kizárólag tömegközlekedési járművek és kerékpárosok hajthatnak fel a hídra. Újszegedről a belváros irányába változatlan lesz a járművek felhajtása a Belvárosi hídra.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Belvárosi híd felújítás híd útlezárás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés