Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Rádió 88: egy keddel megint kevesebb – továbbra sem tárgyal a szegedi rádió sorsáról a Médiatanács
Szegeden 2019. július 24. 16:51

Rádió 88: egy keddel megint kevesebb – továbbra sem tárgyal a szegedi rádió sorsáról a Médiatanács

Ezúttal sem tartotta fontosnak, hogy törvényi kötelezettségének eleget téve tárgyalja a Rádió 88 médiaszolgáltatási engedélyét a Médiatanács.

Hirdetés

Ezúttal sem tartotta fontosnak, hogy július 23-án – törvényi kötelezettségének eleget téve – tárgyalja a Rádió 88 médiaszolgáltatási engedélyét a Médiatanács.

Már csak egy, a július 30-i keddje maradt a Médiatanácsnak arra, hogy az augusztus 31-i határidőig tárgyalja a Rádió 88 médiaszolgáltatási engedélyét. Már, ha hihetünk annak a hírnek, miszerint augusztusban szabadságon lesznek a Karas Mónika vezette tanács tagjai.

Az ország legrégebbi kereskedelmi rádiójának augusztus 31-ig van engedélye, ha nem kapja meg az ötéves hosszabbítást, akkor kénytelen lesz befejezni a műsorszórást az FM95,4-en. A Tanács elvileg augusztusban is összeülhet, de erről egyelőre nincs hír.

A Rádió 88-cal többször is foglalkoztunk, igyekszünk nyomon követni, hogy mi történik Szeged piacvezető rádiójával, ami a szegediek kedvence.

A Rádió 88 tulajdonosának közleménye ez volt az első hírek után:

„Nem szűntünk meg

A Rádió 88 minden munkatársa nevében köszönjük azt a támogatást, amit a szegediektől kaptunk a tegnap megjelent hír után. Szeretném hangsúlyozni, hogy a Rádió 88 nem szűnt meg, ma is Szeged kedvenc zenéi szólnak a frekvencián és kollégáimmal azon dolgozunk, hogy rádiónk még hosszú ideig a szegediek életének része maradjon. A jövőnkkel kapcsolatos hírekről folyamatosan tájékoztatást adunk hallgatóinknak. Szeretnénk megkérni a politikai pártokat és a politikai szereplőket, hogy ne sajátítsák ki a Rádió 88-at saját, politikai céljuk eléréséhez, egyúttal elhatárolódunk minden rendezvénytől, amit a politikai pártok szerveznek a napvilágot látott hírek és események okán.

Tóth Géza
tulajdonos”

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Karas Mónika Médiatanács Rádió 88 médiaszolgáltatási engedély
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés