Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. július 22. 16:00

Nemesi Pál: Alvállalkozóinknál dolgoznak külföldi munkások

Náluk ilyen elképzelhetetlen, de ez az építőipar sajátja. Villáminterjú a Fidesz szegedi, milliárdos polgármesterjelöltjével.

Hirdetés

Szolgálati közlemény az elején: elhangzik az interjúban is, hogy megmásítva közöltük Nemesi Pál szavait, épp ezért most fontosnak tartjuk, hogy szó szerint, betűhíven adjuk közre, mit nyilatkozott nekünk.

– Írtunk önnek e-mailt azzal kapcsolatosan, hogy információink szerint külföldi vendégmunkások dolgoznak az építkezéseiken. Ezt megtettük két hete, majd megtettük egy héttel ezelőtt is. Itt és most újra megkérdezem: dolgoznak külföldi vendégmunkások az ön cége által vezetett építkezéseken? Egy igennel vagy nemmel is megelégszünk.

– Egy picit bővebb választ adnék, és szeretném, ha ezt nem átfogalmazva írná le ezt, mint azt eddig tette, és mindegy, hogy mit nyilatkozom: a következőképpen hangzik a válaszom. A Ferroép Zrt. személyi állományában nem dolgozik külföldi munkavállaló. Ellenben dolgozik nálunk pályakezdő, és a duális képzés keretében frissen munkába állt magyar munkaerő. Ugyanakkor az építőipar sajátossága alapján, nemcsak a Ferroépnél, hanem egyébként az építőiparban Szegeden is és más munkákon is dolgoznak külföldi munkavállalók. Egyébként a mi alvállalkozói körünkben, alvállalkozói teljesítés keretében, alvállalkozók részéről igen, dolgoznak külföldi munkások.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Ferroép Fidesz Nemesi Pál polgármesterjelölt vendégmunkás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés