Hirdetés
Szegeden 2019. július 22. 10:55

Facebook-fantomok után tömeges szerb lájkolók Nemesi Pál oldalán

Különös dolog Nemesi Pál Facebook-oldala, a kék szívek és több száz – láthatóan nekik nem tetsző vélemények miatt – kimoderált kommentelők mellett olyan érdekességek vannak, hogy érdemes vele foglalkozni.

Hirdetés

A fantomokról már korábban írtunk „Karcsi és Anna” azóta is próbálkozik a szegedieket helyes irányba állítani. De, ami még ennél is meglepőbb, hogy honnan érkezik Nemesi Pál kedvelőinek nagy része.

Szerbia ugyan határos hazánknál, sőt nagyon közel van Szegedhez és a Vajdaságban sok magyar honfitársunk él, de hogy egy láthatóan szerb embernek mi tetszett Nemesi Pál bejegyzéseiben, az fogós kérdés.

Vajon mit érthet belőle? Mit érezhet magáénak programjából, aminek a címe is minden szerbnek szól: nekem Szeged az első?

Egy-kettő még „elmegy”. De tele van ilyenekkel az oldal...
Nemesi állítólag úriemberként és nem csibészként kampányol. Ha ez így van, akkor ez milyen úriemberi módszer?

Ha egy ember tenné azt gondolhatnánk, hogy csak eltévedt, de Nemesi oldalait elárasztják a szerb rajongók. Sőt Szerbia minden részéből követik az újdonsült sztárt: Facebook-oldalát szerb követőkkel töltik fel fantom kommentálok után fantom lájkolókkal próbáljak növelni rajongói számát, ha máshogy nem megy.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz kamuprofil Nemesi Pál polgármesterjelölt