Hirdetés
Ziccer 2019. július 21. 20:34

MOL-Pick Szeged: csak előre, a sikeres májusért!

Képriport
Ötödször tartották meg a szezonnyitó Pick-niket, most is a Széchenyi tér volt a helyszín. Bemutatták az új mezeket – eddig ezek a legmenőbbek, a fehér alapon kék vékony csíkos egészen isteni – és többen is mondták, tíz percet akarnak javulni. Egyetértettünk.

Nyakunkon az új szezon, szerencsére, hiszen túl vagyunk a Pick-niken. Az ötödiken immár, a helyszín ezúttal a Széchenyi tér volt, és a forgatókönyv is immár megszokottnak volt mondható – néhány apróságot leszámítva. Az első rögtön az egész műsor elején volt: a Street Beat utcai show dobolása. Itt a videó, tizenegy percnyi dob, amit három perc után abba lehetett volna hagyni. Ezt nemcsak én gondoltam így, sokan mások is. A mellettem álló, a csapat mellett sokat látó, értük mindent kibíró Cattani is így kiáltott fel a végén: „Na végre! Elég volt!”

Utánuk előbb Juhász Levente a csapatot irányító részvénytársaság első embere köszöntötte a jelenlévőket, majd Szentgyörgyi Pál Gazdasági alpolgármester következett. Emlékeztette a szurkolókat, hogy idén Balogh Zsoltot, a csapat Tatabányára igazolt átlövőjét választotta a közgyűlés Az év sportolójának. Szentgyörgyi beszélt az új kézicsarnok építéséről is.

– A nyár folyamán kiválasztják a kivitelezőjét a csarnoknak. Kérték, hogy július 31-éig gondoskodjunk a terület birtokba adásáról. Emellett javaslatot teszünk arra, hogy a jövő évi költségvetésből a város tízmillió forint plusz támogatást adjon a csapatnak – sorolta Szentgyörgyi Pál.

Kattintson fönti képünkre, az összes mezt megnézheti galériánkban, meg persze a fiúkat is

Az alpolgármester után Szilágyi Benjamint köszöntötték a színpadon, aki ezüstérmes lett az U17-es fiú strandkézilabda-válogatottal a Lengyelországban megrendezett Európa-bajnokságon. Utána következett a mezbemutató. Bátran kijelenthető, régen volt (talán soha) ennyire jól sikerült meze a csapatnak. A drukkerek a sötétkéket – lánykori nevén navy blue – vehetik meg, de a világosabb kék is príma, a fehérről nem is beszélve.

Miután a modelleket is alaposan megnézték a drukkerek jöhettek a srácok és a csapatvezetők. Az ország legjobb sportriportere, Méhes Gábor egyesével beszélgetett velük a nyári élményeikről és a következő szezonnal kapcsolatos várakozásokról. Utóbbiak közül a legfontosabb: tíz percet kell javulni a kékeknek. Azt a tíz percet kell javítaniuk, ami a tétmeccseken nem sikerült, lásd a Vardar elleni első BL-meccset, vagy a Veszprém elleni bajnoki döntő első találkozóját. Ha ezek sikerülnek, akkor megint, nagy boldogság lesz májusban.

A csapatkép után jöhettek a szelfik és az autogramkártyák addig beállt a príma Blaha Louisiana. Legközelebb menjenek ki, hallgassák meg őket: The Doors: L.A. Woman az intrójuk. Mi kell még, hogy ottmaradjanak a koncert végéig?

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Széchenyi tér