Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. július 20. 15:09

Toroczkai: nemzetbiztonsági kockázat a cigány tévé

A Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a "magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja" – mondta Toroczkai László pártelnök.

Hirdetés

Elképesztő mélységekbe süllyedt az ásotthalmi polgármester, a náci-nyilas időkre emlékeztető megszólalásával. Toroczkai azt is közölte, akár

parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok.

Toroczkai László hangsúlyozta, számításaik szerint több száz millió forintba kerülhet a Dikh TV beindítása és reklámozása, és felmerül a kérdés, kik finanszírozzák azt. Elmondta, a céginformációs adatokból úgy látják, egy Romániából érkezett üzletember áll tulajdonosként a tv mögött, ezért meg kell vizsgálni, hogy román állami pénzeket is fordítottak-e a televízióra.

A Mi Hazánk elnöke kiemelte továbbá, a Dikh TV működése azért is komoly feszültségekhez vezethet, mert eddigi internetes műsoraiban visszatérő elem volt a „magyarellenes rasszizmus”, és nem lehet tudni, hogy a jövőben nem jeleníti-e meg az Opre Roma párt szeparatista törekvéseit, vagyis egy önálló cigány tartomány létrehozásának igényét.

Toroczkai feketeruhásai, a Nemzeti Légió néhány hete Szegeden járatta le magát. Az eseményt véleményben gazdag beszámolóval tiszteltük meg.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mi Hazánk Mozgalom Toroczkai László Dikh Televízió rasszizmus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés